سوال های مرتبط

مامان هاوُش خان🦁 مامان هاوُش خان🦁 ۱ سالگی
✨پینشهاد بازی در حمام.✨
سلام خدمت مامانای مهربون گهواره🧡😍
اگه بچه هاتون از حموم بیزارن یا مثل پسر من عاشق آب بازین ولی از شسته شدن بیزارن این بازی خیللللی میتونه کمک کننده باشه و علاقشونو به حمام بیشتر کنه ‌.
پسر من از نوزادیش از آب خوشش میومد اما از اینکه سر و صورتشو بشورم بیزار بود . کلاه حمام هم خریدم براش ولی خوشش نیومد . این شد که من از ۸ ۹ ماهگیش که کاملا در نشستن حرفه ای شد بازی در حمام رو شروع کردم . بازی های ساده ای مثل پر و خالی کردن آبریز هاش ، کف بازی و ... انجام دادیم . اگه دلتون خواست بگین تمام بازی هارو براتون بنویسم . مدتی بود که خیلی از این بازی های تکراری خسته شده بود و دیکه داخل وانش نمینشست . این شد که ایده ی رنگ انگشتی و نقاشی روی دیوار حمام اومد توی ذهنم . که راحت با آب شسته بشه و خونه کثیف کاری نشه . فقط هم منحصر به حموم باشه و تکراری نشه براش . اما چون نمیدونستم خوشش میاد یا نه این بازی رو با ماست رنگی شروع کردم . سه قاشق ماست و کمی رنگ خوراکی . شد یه بازی مفید ، مهیج و خفن واسه حموم که پسرم ازش خسته نشد و بزور از حمام اومد بیرون .
دیگه خیالم راحت شد و میرم سراغ تحقیق درمورد رنگ انگشتی آریا و اگه به نتیجه خوبی رسیدم حتما تهیش میکنم و تجربمو درمورد استفاده ازش برای مامانایی که استفاده نکردن به اشتراک میذارم🧡😍
نکته ی مهم برای مامانایی که مثل مادر من روی دیوار حمام وسواس دارن . قبلش خوب با کف شست و شو بدین یا اگه اصلا دلتون راضی نمیشه میتونین تخته وایت برد یا یه تیکه پلکسی کوچیک تهیه کنید ببرید داخل حمام روی اون نقاشی بکشن🧡🧡🧡🌱🌱🌱🌱✨✨✨
نوری نوری قصد بارداری
ادامه تاپیک قبل
بیبی دیجیتال چگونه ایجاد می شود؟

می توان گفت مهمترین عامل دیجیتالی شدن کودکان، محیط رشدی آنان است. زمانی که والدین به دلایل متفاوت کودک خردسال را علی الخصوص کمتر از سه سالگی بیش از حد در معرض رسانه های دیجیتالی قرار می دهند.
کودک در چنین محیط رشدی به جای اینکه خوب ببیند، خوب گوش کند، دستورالعمل های متفاوت را پیگیری و پاسخ دهد؛ در تعامل با یک ابزار دیجیتالی قرار گرفته و لذا بخشی از شاخص های رشدی او مغفول می ماند.
به دلیل همین سهل انگاری و عدم فعالیت مناسب؛ کودک در نواحی پردازشی و ارتباطی مغز دچار اشکالاتی می شود.
ادامه این شرایط می تواند بر معماری شبکه های عصبی تاثیر بگذارد. به طوریکه تشکیل شبکه های عصبی غیر اجتماعی ممکن است با ظهور علائمی شبیه به اختلال اتیسم همراه شود.
به همین دلیل بسیاری از مواقع با والدینی مواجه هستیم که دقیقا نمی دانند فرزندشان اتیسم است یا اینکه به علت دیجیتالی شدن این نشانه ها را بروز می دهد. ضمن اینکه گاهی اوقات افتراق و تشخیص بسیار سخت خواهد شد.
مامان دوتا گل پسر مامان دوتا گل پسر ۱ سالگی
🔴 نحوه پیشگیری از سو استفاده جنسی در کودکان

✅ تا الان اختلال پدوفیلی رو شناختیم
الان بریم سراغ
تربیت جنسی و نحوه پیشگیری از سواستفاده جنسی در کودکان


🚨بنظرتون چه جوری با کودکان درباره پیشگیری از سوءاستفاده جنسی صحبت کنیم؟


🫥اول اینکه صحبت درباره این موضوع برای بسیاری از مامان باباها سخته

اما تربیت صحیح می‌تونه از کودکان محافظت کند.
✌️نکته مهم این است که نباید با ترس و اضطراب این موضوع را مطرح کرد، بلکه باید متناسب با سن کودک و با زبانی ساده و قابل درک باشه و از طرفی آموزشی نباشه تربیتی باشه.


۱. حالا چه زمانی تربیت جنسی رو شروع کنیم؟
✅تربیت جنسی از قبل از تولد کودک شروع میشه
چه جوری با افزایش آگاهی خودتون درباره خرید سیسمونی، مشخص کردن حریم با اطرافیان و …

✅سن صفر تا تا ۳ سالگی
زمان آگاهی درباره نام‌گذاری صحیح اعضای بدن و بهترین زمان برای مشخص کردن حریم شخصی برای کودکه

مثلا وقتی کسی میخواد به زور بغلش کنه من به عنوان والد نباید اجازه بدم

مثلا توی جمع جمع لباسش عوض نکنید

مثلا خودتون به زور غذا و دارو به بچه ندین

✅ سن ۴ تا ۷ سال: آمادگی والد برای پاسخ به سوالات جنسی کودکه و همینطور نحوه رفتار درست با رفتارهای جنسی کودک. ..

🤰مثلا اگر کودک پرسید مامان چه جوری رفتم تو دلت، یا تو دلت چی میخوردم
یا چرا کنار بابایی میخوابی باید والد متناسب با سن کودک جواب بده
دقت کنید میگم متناسب با سن کودک

✌️مثلا پاسخ به کودک ۴ ساله با پاسخ به سوال کودک ۷ ساله متفاوته


یا رفتارهای جنسی مثل نقش خانم باردار بازی کردن و ….



📌مامانا تربیت جنسی مبحث سنگینه مابقیش رو شب میذارم👌
نوری نوری قصد بارداری
بیبی دیجیتال چیست؟

بیبی دیجیتال در کودکان عارضه ای رفتاری و ارتباطی است. عارضه بیبی دیجیتال زمانی ایجاد می شود که کودک بیش از حد در معرض رسانه های دیجیتال قرار می گیرد. تبلت، موبایل، تلویزیون و سایر نمایشگرهای صوتی و تصویری می توانند باعث بروز این اشکال در کودکان شوند.
به نظر می رسد که وقتی کودک به طور مداوم در معرض دستگاه های دیجیتالی قرار می گیرد، این دستگاه ها جایگزین رابطه پویای کودک با محیط اجتماعی می شوند.
کودکان دیجیتال چون بیش از حد در تعامل با ابزارهای دیجیتال بوده اند؛ در معرض خطر کاهش تعامل مثبت و پویا با محیط اجتماعی خود که لازمه رشد سیستم عصبی در نواحی مغزی خاص است، قرار می گیرند.
وقتی کودک در تعامل با ابزار دیجیتال است در واقع در یک تعامل یک طرفه قرار خواهد گرفت. در این شرایط کودک لزومی به پاسخگویی فعال به متغیرهای محیطی نخواهد داشت.
لازم نیست خوب ببیند، خوب بشنود و در نتیجه داده ها را به درستی پردازش کند و سپس پاسخ مثبت و مناسب ارائه دهد.
در نتیجه این تعامل یک طرفه شاخص های رشدی کودک علی الخصوص در حیطه های ارتباطی، رفتاری و پردازشی دچار اشکال جدی خواهد شد.