سوال های مرتبط

مامان کنجد مامان کنجد هفته سی‌وششم بارداری
💟 مراقبت بعد از زایمان طبیعی

🔸احساس درد و سوزش خفیف در محل بخیه ها بعد از زایمان ،طبیعی بوده و مادر باید در حال دراز کشیده استراحت کند و از نشستن طولانی مدت بر روی محل بخیه خودداری نماید.

🔹بعضی از خانم ها در ساعات اولیه بعد از زایمان در بیمارستان از تخلیه ادرار ترس دارند و نگران باز شدن بخیه ها هستند در صورتی که هرگز با هم تداخلی نداشته و بهتر است دفع ادرار به موقع و سریع انجام شود تا احتمال خونریزی و عفونت ادراری کاهش پیدا کند.

🔸شستشوی محل بخیه چه در بیمارستان و چه در منزل باید بعد از هر بار دفع ادرار و مدفوع دقیق و از قسمت جلو به عقب انجام شود که شستشو با سرم شستشو (نرمال سالین) مناسب هست و بعد از هر بار طهارت گرفتن بهتر است محل بخیه با دستمال تمیز خشک شود.

🔹تعویض به موقع نوار بهداشتی خیس شده و مرطوب به ترمیم زودتر بخیه ها کمک میکند.

🔸جهت خشک نگه داشتن محل بخیه ها و بهبود جریان خون محل می توانید از حرارت گرم سشوار استفاده کنید. برای این منظور روزانه سه بار به مدت 15 دقیقه محل بخیه را در معرض حرارت قرار دهید. این کار باعث بهبود سریع و کاهش میزان عفونت میشود.
⁣⁣‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣‌‌‌‌
مامان علیسان‌والسا🥰 مامان علیسان‌والسا🥰 هفته سی‌ونهم بارداری
دوستان جهت اطلاع برای کس ‌های که ورم دارن
🤰وقتی بدن در دوران بارداری متورم می‌شود
♦️در دوران بارداری بیشترین تورم در قسمت‌های تحتانی بدن بخصوص در ساق و قوزک پا دیده می‌شود که نتیجه فشار رحم بر وریدهای لگنی و مختل شدن بازگشت وریدی خون از پاهاست.
♦️ برای کاهش این تورم، محدود کردن مصرف نمک و غذاهای شور، پرهیز از ایستادن به مدت طولانی یا نشستن روی صندلی با پاهای آویزان توصیه می‌شود. همچنین در طول روز، چهار تا پنج بار دراز کشیدن به پهلو (بخصوص پهلوی چپ) باعث خون‌رسانی بهتر به اعضای لگنی از جمله رحم و جنین و پاها می‌شود.
♦️ضمن این که قرار دادن پاها در سطحی بالاتر از بدن در پیشگیری از این عارضه بسیار مؤثر است.
♦️مالیدن ضماد شوید کوبیده شده با سرکه، روغن گل با سرکه یا نمک با سرکه روی موضع تورم توصیه می‌شود. اما اگر این تورم همراه افزایش فشارخون باشد و بعد از هفته بیستم بارداری رخ دهد، خطرناک بوده و باید حتما به پزشک مراجعه شود.
مامان امیر حسین مامان امیر حسین ۱ ماهگی
👩🌹👱‍♀️🌹👱‍♀️🌹
#ویار_حاملگی

👈بعضی از زنان در حین حاملگی تمایل به خوردن مواد خوراکی خاص مثل ترشیجات یا مواد غیر خوراکی مثل خاک، گِل، حبوبات خام یا یخ پیدا می کنند. علت این تمایل دقیقاً مشخص نیست، ولی کمبود آهن یا دیگر مواد معدنی یکی از علل ایجاد این مشکل است، به طوری که در افرادی که کم خونی ناشی از کمبود آهن دارند، تمایل به خوردن خاک یا گِل زیاد می شود.

👈وجود مشکلات روانی هم گاهی باعث مصرف مواد خوراکی خاص و مواد غیرخوراکی می شود و می توانند سلامتی زن باردار و جنین وی را به خطر اندازد. چون انتقال بعضی از سموم که در خاک وجود دارند مثل سرب یا ترکیبات آن می تواند رشد جنین را به تعویق بیندازد.

👈انواع موادی که در این حالت مورد استفاده قرار می گیرد در فرهنگ های مختلف متفاوت است، ولی علاقه به خوردن گِل و خاک تقریباً در همه ی فرهنگ ها شایع است. زنان حامله حتی به بوهای خاص ویار منفی یا مثبت نشان می دهند. مثلاً ممکن است از بوی مطبوع گُل خاصی یا بوی ادکلن همسرشان دچار حالت تهوع شوند؛ ولی برعکس از بوی نامطبوع خاصی خوش اش بیاید.

👈در نسل های قدیمی تر و زمانی که مردم در خانه های کاه گلی زندگی می کردند گاه گِل و بوی آن که با پاشیدن آب بلند می شد جزءِ ویار مثبت خانم های حامله بوده است و در زندگی امروزی تمایل به بوی گچ دیوارِ نَمور یا خوردن خود گچ دیده می شود.

👶🏻🤰🏻👧🏻
مامان امیر حسین مامان امیر حسین ۱ ماهگی
🔹راه های جلوگیری از کمر درد بارداری

برای کمک به پیشگیری از کمردرد در دوران بارداری باید نسبت به وضعیت نشستن، ایستادن و حرکت خود آگاه باشید. موارد زیر می تواند به شما کمک کند:
✅ کفشی با قوس مناسب بپوشید: کفش های تخت چندان مناسب نیستند، مگر آن که قوس مناسبی در آن ها ایجاد شود. کفش هایی با پاشنه خیلی بلند تعادل شما را بیشتر به جلو تغییر می دهد و احتمال افتادن شما نیز افزایش می یابد.
✅ از تشک محکم استفاده کنید: این تشک شما را از کمر درد بارداری محافظت خواهد کرد.
✅ برای برداشتن وسایل، سعی کنید از ناحیه کمر دولا نشوید: به روی زانو خم شوید و کمرتان را صاف نگه دارید.
✅ روی صندلی با پشتی مناسب بنشینید یا این که از متکا کوچکی در بخش پایینی کمرتان استفاده کنید: دستگاه های مخصوصی به نام محافظ کمری در بازار وجود دارند که می توانید آن را تهیه و استفاده نمائید.
✅سعی کنید به هنگام خواب به پهلو بخوابید: یک یا دو بالش بین پاها و زیر شکم خود قرار دهید.


👶🏻🤰🏻👧🏻
مامان سلمان جانم👼🏻🩵 مامان سلمان جانم👼🏻🩵 ۱ ماهگی
تکنیک تنفس J یکی از روش‌های تنفس در زمان زایمان طبیعی است که در مرحله پرانس (push) یا فشار آوردن برای کمک به خروج نوزاد استفاده می‌شود. این تکنیک در روش‌های زایمان طبیعی، مانند هیپنوبیرثینگ (Hypnobirthing)، بسیار رایج است و به مادر کمک می‌کند تا با آرامش و بدون فشار زیاد، نوزاد را به دنیا بیاورد.

روش انجام تنفس J:
1. دم عمیق از بینی:
نفس را عمیق و آرام از بینی بگیرید، طوری که شکم منبسط شود (تنفس دیافراگمی).
2. بازدم آهسته از دهان به شکل J:
هنگام بازدم، به جای بیرون دادن هوا از دهان به صورت مستقیم، تصور کنید که هوا را به سمت پایین و عقب، یعنی به شکل یک حرف J انگلیسی برعکس، به سمت پایین شکم و لگن هدایت می‌کنید.
• لب‌ها کمی جمع می‌شوند (مثل فوت کردن شمع).
• فشار را به سمت پایین می‌فرستید، نه به سمت بالا یا جلو.
3. بدون فشار زیاد:
در این روش برخلاف فشار دادن کلاسیک (که با زور زیاد همراه است)، تمرکز بر هدایت انرژی با تنفس به سمت پایین است، بدون فشردن صورت یا سفت کردن بالا تنه.



مزایای تنفس J:
• جلوگیری از خستگی زیاد در مادر
• کاهش خطر پارگی پرینه
• هماهنگ شدن با انقباضات رحم
• افزایش اکسیژن‌رسانی به نوزاد
• تجربه زایمانی آرام‌تر و کنترل‌شده‌تر