بچها مکیدن دست خوبه یابد؟؟

۲ پاسخ

آره از دوماهگی شروع میکنن میگن خوبه پسر منم یه ملچ وملوچی میکنه 😅😅😅

بچهها ولع مکیدن دارن چه دست چه پستونک چه سینه

سوال های مرتبط

مامان امیر حسن مامان امیر حسن ۱۱ ماهگی
مامان اریا مامان اریا ۱۲ ماهگی
مامان شیرین عسل مامان شیرین عسل ۳ ماهگی
مامان ماهلین مامان ماهلین ۴ ماهگی
مامان جوجه جان مامان جوجه جان ۱۱ ماهگی
امتناع شیر خوار از گرفتن سینه مادر 😔😔
نوع مکیدن شیشه و پستونک نسبت به مکیدن سینه مادر دو تکنیک کاملا متفاوت است ، بچه برای مکیدن سینه مادر باید با لپ هایش سینه مادر رو در دهان فیکس کند و محکم نگهدارد و هم زمان مک بزنه و اصطلاحا فک بزند درحالیکه برای مکیدن شیشه به هیچ یک از این کارها نیاز ندارد شما شیشه را برای بچه نگه می دارید ، شیر قطره قطره وارد دهان بچه می شود و او بیشتر اقدام به قورت دادن شیر می کند.

حتما گول شیشه هایی که به اسم شیشه آناتومیک به ظاهر شبیه سینه مادر درست شده رو نخورید این ها فقط حقه تجاری برای منحرف کردن ذهن مصرف کننده است و الا تکنیک همان است ،
با هربار دادن شیر خشک چون بچه مک کمتری به سینه مادر می زند ،به مرور زمان تولید شیر و جریان شیر مادر کاهش می یابد تا جایی که وقتی گاه و بیگاه بچه اقدام به مکیدن سینه مادر می کند شیر کمی وارد دهانش می شود و خود این مسئله اولین جرقه امتناع کودک می شود.
سن دو تا چهار ماهگی سن تشخیص و درک تفاوت این دو نوع مکیدن است.
مامان کوروش مامان کوروش ۱۲ ماهگی
مامان دل🌙 مامان دل🌙 ۸ ماهگی