با سلام



سوره شورى آيه 50

(أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَاناً وَإِنَاثاً وَيَجْعَلُ مَن يَشَاءُ عَقِيماً إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ)

ترجمه: و يا اين كه هم پسران مي دهد و هم دختران . و خدا هر كه را بخواهد نازا مي كند . او بس آگاه و توانا است.
توضيحات: « يُزَوِّجُهُمْ » : آنها را با هم گرد مي آورد و جفت هم مي كند . يعني به برخيها گاهي پسر و گاهي دختر عطاء مي كند . يا اين كه دوقلوي پسر يا دختر و يا پسر و دختر مي بخشد.



به جای اینکه به فکر این باشید که فرزندتان پسر باشد یا دختر، به فکر این باشید که فرزند صالح و درستکاری تقدیم جامعه کنید. همسر عمران (ع) می‌خواست پسری داشته باشد تا او را وقف عبادت کند، اما مریم (ع) متولد شد که از بهترین زنان جهان شدند و مسیح (ع) از پیامبران اولوالعزم را به دنیا آورد. پس ارزش به جنسیت آنچه زاده شده نیست، به کسی است که می‌شود چه پسر و چه دختر باشد.



کراهت نسبت به فرزند دختر از اعتقادات زمان جاهلیت عرب و بعضی سرزمین‌های دیگر بوده و در اسلام خلاف آن آموزش داده می‌شود، چنانکه در حدیث صحیح آمده است: «من عال جاريتين حتى تبلغا جاء يوم القيامة أنا وهو كهاتين، وضم أصابعه»
یعنی: هرکس سرپرستی دو دختر را به تا زمان بلوغ‌شان بر عهده گیرد [و در تربیت و رشدشان بکوشد]، در روز قیامت در حالی می‌آید که من و او مانند این دو خواهیم بود: و انگشتان خود را با هم جمع نمود.



موفق باشید.

تصویر
۱ پاسخ

دوست عزیز درسته عربها جاهل بودن و دختر نمیخواستن اونم به چند دلیل دلیل اولش دختر و زن ناموسشونه و بشدتتتتت رو ناموس اعراب تعصب دارن و بشدت مراقب دخترن
اون زمان همش تو جنگ بودن و جنگ بود به این دلیل دختر نمیخواستن ک توجنگ دختراشون ب اسیری گرفته نشه و بهشون تجاوز نشه بیشتر پسر میخواستن ک بجنگه
ازاون موقع میگن پسر ادامه نسل پدره ک پیامبر اومد گف بابا اینجوریم ک شما فکرمیکنید نیست
نه اینکه از دختر بدشون بیاد و دختر نخوان

سوال های مرتبط

مامان پسرگلم مامان پسرگلم ۱۱ ماهگی
* ❌اگر فرزند شما مرتباً #بهانه_گيری می كند، به اين دليل است كه از نوازش جسمانی و فيزیکی شما محروم است.

❌اگر فرزند شما #دروغ می گويد، به اين دليل است كه شما عكس العمل های شدیدی در برابر رفتار و گفتارش نشان داده اید.

❌اگر #عزت_نفس كودک شما پايين است، به این دليل است كه شما بيشتر او را نصيحت كرده ايد تا تشويق و تهييج.

❌اگر فرزند شما در محيط اجتماعی از خود دفاع نمی كند، به اين دليل است كه در مقابل جمع او را مورد انتقاد قرار داده ايد.


حالا برای بالا بردن #عزت_نفس کودکمان چه کنیم؟ 👇
✅ با فرزندتان آگاهانه صحبت کنید.

فرزند شما ده كار اشتباه ميكند يك كار درست، شما بايد روي همان كار درست تاكيد كنيد. شب موقع خواب از آن كار خوب فرزندتان تقدير كنيد.
به عنوان مثال، فرزند شما امروز براي شما كه تشنه بوده ايد يك ليوان آب آورده، وقت خواب با ده جمله از كار خوبش تعريف كنيد:
امروز برام يك ليوان آب آوردي، من كيف كردم، خوشمزه ترين آب دنيا برام بود، چون تو برام آوردي و ...

✅ شما بايد كار خوب فرزندتان را بزرگ كنيد.
به او ياد بدهيد اگر شب قبل از خواب فكر ميكند، به جاي حوادث بد و اشتباهاتش، به رفتار خوب آن روزش فكر كند اینگونه عزت نفس را در کودکتان بالا خواهید برد.
مامان امیرحسین مامان امیرحسین ۸ ماهگی
✅به هیچ وجه دروغ نگویید. پاسخ بچه ها را با دروغ ندهید بلکه صحیح و ساده پاسخ بدهید. مادری می گفت فرزندم از من پرسید که من کجا بودم، از کجا آمدم؟ من هم گفتم تو زیر مانتوی من بودی دکمه اش را باز کردم تو اومدی بیرون! می گفتند حالا هر خانمی که می بینه که شکمش بزرگه می ره مانتوشون رو باز کنه که نی نی داری بذار ببینم! به بچه ها دروغ نگویید. توضیح اضافه هم ندهید.
✅در پاسخ دادن به سؤال های بچه ها آرامش داشته باشید و اگر در آن لحظه آمادگی پاسخ نداشتید، موکول به بعد کنید و از کارشناس کمک بگیرید و یا کتاب بخوانید. اصولاً در پاسخ به سؤال های بچه ها مواظب رفتار عاطفی خودتان باشید.
⬅️یک مورد دیگر از سؤال های مرسوم بچه ها، سؤال در مورد مرگ است به خصوص که اگر از نزدیکان کودک کسی فوت کند برای او کلی سؤال پیش می آید. مثلاً بچه می پرسد که مامان، بابابزرگ کجا رفت؟ مادر با غم فراوان و صورت گریان می گوید که بابابزرگ رفت بهشت! خوب برای بچه این ابهام پیش می آید که این بهشت کجاست که بابابزرگ رفته و مامان این قدر ناراحته و اشک می ریزه! حتماً یه جا دارن بابابزرگ را داغ و درفش می کنند اما مامان میگه جاش خوبه! اگر جاش خوبه پس چرا گریه می کنی؟ می توانیم در حالی که از درون داغون هستیم و ناراحت، اما وقتی کودک از ما می پرسد که بابابزرگ کجاست؟ لحظه ای برای کودک، صورت خودمان را خندان کنیم و با شادی ظاهری بگیم که بابا بزرگ رفت بهشت! در این صورت کودک این درک را پیدا می کند که آهان از خندت معلومه که جای خوبی رفته و به این شکل دیگر ابهامات جدید در ذهن او شکل نمی گیرد.
مامان امیرحسین مامان امیرحسین ۸ ماهگی
💠 سوالات کودکان درباره مسایل جنسی
بچه ها سؤال های جنسی و مربوط به آن می پرسند، نظیر: من از کجا آمدم؟ شما چی کار می کنید؟ به خصوص امروزه این گونه سؤال های بچه ها زیاد شده است.
✔️در مهدها و مدارس می چرخد، بچه ها چی می بینند و چی می شنوند؟
✔️صحنه های ماهوارها و تلویزیون کنجکاوی بچه ها را زیاد کرده،
✔️ یک دلیل دیگر سؤال های زیاد بچه ها این است که ما از زندگی طبیعی دور شده ایم، بچه های قدیمی این مشکلات را نداشتند الآن هم بچه های روستا این مشکلات را ندارند چون از وقتی خودش را شناخته، اندام های تناسلی و نزدیکی و زایمان و همه چیز حیوانات را دیده و هیچ چیز برایش عجیب و غریب نیست ولی بچه های ما هیچ چیز ندیدند در نتیجه همه چیز برایشان ایجاد ابهام می کند.
🔷بچه ها پر از ابهام هستند ماهم بلد نیستیم که چگونه با سؤال ها و ابهامات بچه ها روبه رو شویم و پاسخ دهید پس روی این مسئله کار کنید و دنبال نسخه نگردید و به دنبال یادگیری و کسب مهارت باشید چون بچه ها سؤال می کنند و اگر شما به آن ها پاسخ ندهید می روند به دنبال جواب در جای دیگر و خطرات ناشی از آن.
✅وقتی کودک از شما سؤال می کند، بهم نریزید و هول نکنید، نظر خودش را بپرسید و ببینید که چه قدر می داند، بعد توضیحی که می خواهید بدهید در حد فهم کودک و ساده و کوتاه باشد.
✅اصلاً برای کودک توضیح اضافه ندهید مثلاً اگر پسری می پرسد که چه فرقی بین جیش من با دخترهاست؟ شروع نکنید که داستان رحم و لقاح و غیره را برای او باز کنید و بعد بچه را با دنیایی از ابهام بیشتر و خطرناک روبه رو کنید، خیلی ساده و در حد فهم کودک صحبت کنید.
ادامه تاپیک بعد