۲ پاسخ

منم همینطورم استفراغ میکنم حالت تهوع دارم متوکلوپرامید میخورم نمی‌دونم طوریه یا نه

منم تهوع دارم بخصوص صبح ها بالا میارم ظهر چند قاشق غذا میخورم سیر میشم این ویار لعنتی هفته های آخر باز برگشته

سوال های مرتبط

مامان الیسا مامان الیسا ۱۰ ماهگی
سلام خانما. من از پنجشنبه که شروع ۲۶ هفتگی بوده شروع کردم روزانه صبح ها دو پیمونه لیدی میل میخورم. از پنجشنبه صبح تا دیروز شنبه صبح خوردم.
امروز رو میخواستم یه پیمونه صبح و یه پیمونه عصر بخورم. ولی امروز قبل از که شروع کنم بخورم احساس ضعف و حالت تهوعی بهم دست داد، قبل از شروع حالت تهوع، اولین وعده صبحانه ساعت ۱۱:۳٠ فرنی با آرد برنج خورده بودم و بعدش که میخواستم شروع کنم پودر بخورم حالت ضعفم داشت کم کم شروع میشد.. در کل تا بحال از اول بارداری تا الان اصلا اینجوری نبودم که حالم بد بشه. فقط یکبار اونم تو ۷ هفتگی. همین!
الان که اینجور شده یعنی طی این سه روز که پودر خوردم، در واقع یعنی رو وزن جنین تاثیر داشته که باعث شده جنین وزن بگیره و من ضعف و حالت تهوع بگیرم یا اینکه ربطی نداره؟؟
در ضمن اخرین سونو ۲۴ هفتگی وزنش ۶۳٠ گرم بوده.
و هم اینکه دیشب اخرین وعده غذاییم ساعت ۹:۳٠ ۱٠ شب بوده که کوفته سبزی و کمی آش خوردم.. و دیگه جیزی نخوردم تا امروز ساعت ۱۱:۳٠.
اینا ارتباطی داره یا نه؟؟