سوال های مرتبط

مامان سورنا مامان سورنا ۲ سالگی
🔸 به فرزندتان تنه نزنید!🔸

🔹آیت الله حائری شیرازی🔹

فرض کنید شما #ظرفی_پر_از_شیر، از مغازه‌ای گرفته و می‌خواهید به منزل ببرید. چون این ظرف پُر است، بسیار آهسته و با احتیاط کامل حرکت می‌کنید، تا چیزی از شیر به زمین نریزد. اما اگر در این حال کسی آمد و به شما تنه زد، و نصف ظرف شیر به زمین ریخت، دیگر شما در هنگام حرکت، احتیاط نمی‌کنید و آهسته نمی‌روید؛ بلکه بدون هیچ هراسی، می‌توانید به سرعت حرکت کنید؛ چون دیگر ترس از ریختن شیر وجود ندارد.

دربارۀ کودکانِ خود نیز سعی کنید کودک شما خیال کند که #ظرف_حیثیت_و_حُرمت او پر است و باید با احتیاط کامل رفتار کند، و تلاش کند کسی به او تنه نزند؛ امّا اگر شما آمدید و به او تنه زدید، دیگر ظرف حرمت و شخصیت او تقلیل خواهد یافت، و طبعاً دیگر نباید توقع داشته باشید که این کودک رفتارش با شما مثل سابق باشد.

پس، این نکتۀ مهم را فراموش نکنید که گاهی #تغافل لازم است، به این معنا که شما از عیوب فرزندانتان آگاه باشید، اما کودک شما اطلاع نداشته باشد که شما از عیوب او آگاه هستید.
آگاه بودن شما از عیوب فرزندانتان خوب است، اما آگاه بودن او از این که شما عیوب وی را می‌دانید، خوب و به صلاح نیست.
مامان سورنا مامان سورنا ۲ سالگی
💕💕

#توصيه_به_والدين

🔻به قولهایی که به کودک می دهید کاملا مقید باشید ! چه در تنبیه ، چه در تشویق .

🔻به دعواهای دو کودک نباید اهمیت ویژه نشان داد. چون آن را مهم تر جلوه می دهد و آنها حساس تر می شوند .

🔻تا می توانیم اشکالات و عیب های کودک را نبینیم ! اگر قرار شد نبینیم و توجه نشان ندهیم ، هیچ اهمیتی ندهیم چه با نگاه و یا حرکات صورت و ... .

🔻بچه باید بچگی کند، نه اینکه به کلاس زبان برود ! دقت شود که کلاس های اضافی و تقویتی برای بعد از 7 سالگی است .

🔻بچه های بيش فعال و اکتیو را باید به کارهای عملی مثل بستن پیچ و مهره و یا باز کردن سرپیچ لامپ و ... انداخت .

🔻در مراحل تربیت همیشه نباید توقع پاسخ مثبت داشت . کودک در نوسان است.
🔻هیچ گاه بین کارتون دلخواه کودک ، برنامه را قطع نکن !

🔻بازی هایی که ابهت تو را می شکند و برخورد های فیزیکی دارد را با کودک انجام نده . اما بسیار خوش اخلاق باش.
🔻به صحبت های کودک گوش کن.
کودک پر حرف است !

🔻کودک حواس پرت است و گاهی هم بی توجه . ابتدا توجهش را جلب کن تا به تو نگاه کند ، بعد با او صحبت کن.

🔻به کودک قرقرو باید بی اعتنایی کرد.

🔻کودک را در مسائل خودش درگیر کنید . مثل : کیفش ، کفشش ، مدرسه اش و ...
🔻بازی شغل کودک است !

🔻برای هر رفتار بد ابتدا یک جایگزین پیدا کن ، بعد او را نهی کن ! اول شکلات را بده ، بعد چاقو را از او بگیر !

🔻اگر کودک شب ادراری دارد ، روزها قبل از رفتن به دستشویی او را به نگه داشتن چند ثانیه ای تمرین دهیم تا مثانه اش تقویت شود.