۷ پاسخ

مخاطبین همگام س،س شده رو حذف کن قسمت حریم خصوصی

مخاطبای تو براش میره کاریم نمیتونی بکنی

وقتی ک وصل شدی گزینه همگام سازی رو تایید نکن

اگ چیزی ببینی خییییییلی سخت بیخیال میشی
فراموش نه ها فقط بیخیال میشی دیگ🥲

تنظیمات،حریم خصوصی وامنیت،مخاطبین همگام سازی شده

تصویر

مخاطباتون یکی میشه
باید وقت داشته باشی
اول اینکه وقتی وصل کردی پیامی ک برا شوهرت میره پاک کن هم ازگوشی هم اوتوی اون برنامه
برا مخاطبام،برو توتنظیمات اون پاییناش نوشه حذف مخاطبین همگام سازی شده

ولی فکر کنم فقط مخاطبای همون سیم کارت میاد

سوال های مرتبط