۸ پاسخ

عزیزم منم بیشتراز یک ماهه سزارین شدم و هنوز لکه میبینم طبیعیه نگران نباش

منم یک ماه و بیست روزه ولی هنوز لک بینی دارم

چیزی نیس قطع میشه من خودم تا ۳ ماه هم لکه بینی داشتم هم خونریزی تو این مدت دکتر واسم قرص پروژسترون نوشت هم قرص هم شیافت چون بعدش خونریزی کردم شیافت پروژسترون نوشت کم کم برطرف شد اصلا نگران نباش ولی ب دکتر زنان هم برو ک ببینه مشکلت چیه شاید پشت جفتت خونریزی کرده باعث لکه بینی شده

نه نزدیکی نداریم دکتر زنان واجبه اگه خونریزی بیش از2ماه طول بکشه من تا2ماه خونریزی زایمان بود اون قطع نشدعادت شدم دکترگفت طبیعیه

سلام عزیزم تا ۲ ماه طبیعیه ولی بعدش باید برین دکتر بهتون دارو بده

واسه چی برم دکتر زنان؟؟

خب شما نزدیکی دارید؟؟

سلام من الان2ماه و6روزه لکه بینی دارم تا2ماه طبیعیه ولی بیشتر باید بری دکتر زنان من عادت ماهانه شدم بعد2ماه