۱۳ پاسخ

آبلیمو خوبه بخور من میخوردم خوب بود

قرص ویتامین ب هم خوبه لیموترش چای زنجبیل قرص دمیترون سیرابی هم خوبه

من‌پوست لیموی تازه بومیکردم‌خیلییی تاثیرداشت برام،قرص دمیترونم بخور انشاالله بهترمیشی نشد هم مشکلی نداره من اوایل بارداری ۵کیلوکم کردم از شدت‌حالت تهوع دکترمم میگفت تاهفته ۲۰اصلااامهم نیس وزنت براهمون من غذام فقط خرماو بیسکوییت ترد و کشک و اینابود

چای بابونه
زنجبیل توی آب جوش بریزید و بخورید

طبیعیه. اگه تحملش سخته قرص ضد تهوع میده دکتر. ظاهرا ایرادی هم نداره

قبل شروع غذا یک قرص ضد تهوع بخور ظاهرن مشکلی نداره و
اب که میخوری ی قلوپ بخور بعد وایسا پنج دقیقه بعد ی قلوپ دیگه بخور و غذاهم که میخوری همینطور ی قاشق ک خوردی پنج دقیقه بعد ی قاشق دیگه

عزیزم سرم تهوع بزن تا دوروز خوبی

از زنجبيل تازه در نوشيدني هاتون استفاده كنيد خيلي موثر هست

من که هر کاری کردم از قرص گیاهی و دیمیترون که هر دو رو دکتر داده بود، فایده نداشت، میوه زیاد بخور، روش هم حساس نشو، به هفته ۱۲ برسی تمومه.

کندر تلخ قورت بده و سیراب شیردون بخور خیلی هم خاصیت دارن هر دو

عزیزم یک چیزی عادی هست به چهار ماهگی خوب میشی

تا ۱۴ هفتگیت تموم نشه خوب نمیشی.فقط صبور باش ک تموم بشه هیچی تاثیر نداره من همینطوری بودم فقط زنجبیل بریز تو اب جوش بخور ک معدت نسوزه.مرتب مسواک بزن.چیزای ابکی هم نخور .ته دیگ بخور

هر چیزی ک میتونی و خوشت میاد بخور منم همینطور بودم فقط ترشیجات و غذای ترش میخوردم بهتر شدم