۲ پاسخ

سلام عزیزم
ترشحات بدن لیزو شیری رنگو حالت چسبندگی داره
اما کیسه آب یه آب ولرمی ک ازت خارج میشه و شفافه و بویی شبیه لاشه ماهی میده
اگ عفونت داشته باشی ک ترشحات بدنت زرد رنگ هستش
مواظب باش خود عفونت عامل اصلی پاره شدن کیسه آب هستش و خیلی خطرناک
پاره شدن کیسه آب در دو حالت اتفاق میافته
گاهی یهویی پاره میشه و کلی اب ازت خارج میشه و کاملا متوجه پاره شدن کیسه ابت میشی
گاهی حالت نشدیه ک در این حالت ی سوراخ کوچیکی ک قطره قطره بدون اینکه متوجه شی ازت خارج میشه و هیچوقت متوجه نمیشی ک کی کیسه ابت کم یا خالی شده
ک جنین بدون آب آمونیاک زنده نمیمونه پس خیلی مراقب باش
برای اینکه بفهمی نشدی داری یا نه
برو دستشویی و خودتو حسابی خالی کن و خوب بشورو خشک کن و (یه پد نازک ) جاذب نباشه بذار و بعد یه ساعت نگاه کن اگ خیس بود ک بدون نشدی داری و بلافاصله ب پزشکت اطلاع بده تا چکت کنه
با ارزوی سلامتی بیشتر برای همه مادرای گل

من تومجله بارداری خوندم که نوشته بود ترشحات بی رنگ و بدون بو بی خطرن هم چنین اگ سوزش و خارش هم نداشته باشی