۷ پاسخ

با قطره چکون بریز ته زبونش قورت میده چون قطره کولیکز کلاا باید یه ربع قبل شیر باشه نباشید همزمان باشیر باشه . اثر نداره

دقییییقا مثل نینی من انگار آبجوش میریزی دهنش بدجور گریه میکنه فکر کنم طعمش تنده.با یه کوچولوآب جوشیده ولرم قاطی کن

سلام هرتعداد قطره ای ک میدین رو با سه یاچهارقطره اب مخلوط کنید بهش بدین ودراخر هم مقدار کمی اب جوشیده سرد شده بده بهش منم برادخترم همینکارومیکردم ....شما اگ این قطره رو تست کنید میبینید بله تند و کمی تلخ هست برااینه ک گریه میکنه

چیزی قاطی نکن چون این قطره جوری هستش که انگار سر میکنه روده بچه رو که کولیک اذیتش نکنه منم ب دخترم میدم همینجوری میشه

یا ته حلقش بریز یا با شیرت قاطی کن بده چون خ غلیظه

عزیزم کولیکز به بعضی بچه ها نمی افته .من خودم نمیبخشم یه شب طبق دستور به بچم کولیکز دادم انگار فلفل دهن بچه ریختم زبونش قرمز شد یه شب تا صبح گریه کرد حدود ده ساعت شیر نخورد .الان کاراوی میکسچر میدم .بهترین کار اینه که خودت چیز نفاخ نخوری عرق نعنا زیاد بخور و دم کرده رازیانه . ببین کدوم شربت به بچت میفته همونا بده کولیکز صرفا به همه بچه ها نمیفته

ترکیب دارو مواد دیگه مثلا شیر اقلا خوب نیس. با همون آب ولرم بده