۳ پاسخ

رها هم همینطوره هر کاری کنم روز هامیخوابه ساعت 11شب هم میخوابه یک ساعت دیگه بیداره تا ساعت 2و3 دیگه کلافه ام کرده باید بنشینم ماهم تا خانم خوابش ببره

سلام عزیزم باید نزاری هومن کوچولو روزها زیادی بخوابه و شب ها انقدر باهاش بازی کن تا خسته بشه وراحت بخوابه هومن کوچولوت حتما تو روز زیادی استراحت میکنه

سلام عزیزم نزارزیادتوروزبخوابہ من مھدیس توروزنمیخوابہ فقط عصراباھم میخوابیم شبام ساعت۱۱دیگہ بی حال میشہ ومیخوابہ حسابی