۱۲ پاسخ

یکم تقویت کن بامغزها روغن قلم گاوشیربهش بده تاتقویت بشه راه بیفته یکم شایدبدنش ضعیف باشه

سلام..ببخشید پسرتون راه افتاد؟ چه مدت بعد راه افتاد؟

سعی کن دستشوبگیری کمکش کنی تابتونه راحت تر راه بره

سلام پسرتون راه افتاد؟دکتر بردین یا خودش راه افتاذ؟

خیلی دیره حتماببرش دکتر

عزیزم دکتربردی؟

دستش هم میگیری راه نمیره شاید بخاطر کمبود کلسیم بدنش هست به دکتر نشان دادی بچه ات را

سلام خانمی خوبی به کمک مبل هم راه نمیری؟

نگران نباش دختر من ۱/۵ساله راه رفت آب قلم بهش بده قوی بشه .
باز یه دکتر ببر

احتمالا باهاش کار نکردی یعنی یا تو بغلت زیاد گذاشتیش یا زیاد خوابوندیش بچه خواهر شوهرم یروز میخواست یه کم بلند شه امکانش زود نشوندش زمین گفتم چرا این کارو میکنی گفت آخه میخوره زمین به حرفم گوش کرد الان بچه اش مردی شده واسه خودش حرف این بود اگر تو خونه روروک یا اسب های چرخ دار پلاستیکی که داری دارنددارین بزارید بهش دست بگیره و باهاش راه بزن لازم نیست حتما توی رورک بزارید یا سوار اسب بکنیش بزار زمین خوردند تجربه کنه

سلام عزیزم بچه جاریم عین بچه شمابودبعد۲سالگی خودش راه رفت.احتمالا ارثی هستش

نگران نباش از این ماشین براش بخر بحش میگن روروک بخرید انشاالله درست میشه