۱۱ پاسخ

تو بارداری هم رابطه معقدی و هم رابطه واژن باید با شدت نباشه و آرام باشه
در ضمن رابطه معقدی در کل نباید زیاد باشه و باید کاملا با نرم کننده نرم بشه تا فشار زیاد به معقد میاد
اگرم رابطه معقوی داشته باشی باید از بغل باشه
اگه مرد به پشت بخوابه و زن بشینه روش خیلی برای جنین خطرناکه
اگرم زن دمر بخوابه و مرد بره روش بازم برای جنین خطرناکه چون خیلی هم عمقی میشه

رابطه در زمان بارداری اگه از واژن بود بهترین پوزیشن از پشت هست هر دو به پهلو دراز بکشن و مرد از پشت با واژن زنش نزدیکی کنه
به زنها هم زیاد فشار نمیاد

سوای از همه نکاتی که دوستان گفتن، رابطه مقعدی در حالت عادی ممکنه باعث بواسیر بشه. در دوران بارداری هم که زنان استعداد مبتلاشدن به بواسیر رو خیلی بیشتر دارن. بواسیر در بارداری خودش خیلی دردسره. بهتون صمیمانه توصیه میکنم از اینکار پرهیز کنید دوست عزیز.

اگه اینکارو نکنین بهتره در هر صورت چه برا خودت چه جنین ضرر داره

من شوهرم به رابطه مقعدی مجبورم نکرده چون نمیتونیم از جلو نزدیکی کنیم مجبورم از ....

من فکر میکردم نسل نرهایی که اززنشون تو بارداری رابطه از پشت میخوان منقرض شده، و همچنین زنهایی که جنین دارن و تن به این کار میدن!!!!!

بسیار ضرر داره هم برای خودت هم جنین

عزیزم در کلا مضراتش خیلی زیاده برا مرد لذت داره برا زن ضررش زیاده، خودت سرچ کن تو نت ببین چی بالا میاد. حالا چرا مقعد اگر مشکل نداری رابطه نرمال معمولی اشکال نداره و اگه دکترت منع کرده از مقعد بیشترخطرداره که

سلام این کار در زمان عادی هم خطر داره وهم عوارض

خطر داره به سر جنین فشار میاد

عزیزم انجامش نداده. تو حالت عادی کلی بیماری بهت منتقل میشه الان بدتر و بیشتر. اگه سالم باشی بواسیر و زخم شدن دهانه مقعد و روده رو به همراه داره. تو بارداری باید مبنارو به مشکل دار بودن مقعدت بذاری، چون حساس تره بخاطر وجود جنین روی لگن کلی فشاره اونوقت بااین کار میدونی چه بلاهایی سرت میاد؟
توی علم این رابطه رد شده. اسفنکترای مقعد طوری هستن که فقط قابلیت خروج دارن نه دخول... به مرور زمان این اسفنکترا به این شکلی که الان هستن نمی مونن و دیگه این سفتی رو ندارن و خودتو دچار مشکل می کنی. چون دیگه نه می تونی مدفوعتو کنترل کنی، نه باد معدتو... ببخشین واضح گفتم... البته اینم بگم به اینکه چقدر چرب می کنی تالغزنده بشه هم ربطی نداره. چون این کار فقط دردتو کمتر می کنه ولی بلایی که بخواد سرت بیاد و میاره.

کلا این مدل رابطه سرتاپاش ضرر و درد و عوارض و عفونته حتما اینا تو بارداری شدید تری عجیب اسمی داره نی نیتون من عاشق داریوشم ولی همسرم دوس نداره