۱ پاسخ

ممنون از مطالب زیبا و قشنگتون،🌛🍎🍔

سوال های مرتبط

مامان جانان مامان جانان هفته بیست‌وششم بارداری
📌 اسیدفولیک مهمترین نیاز بدن قبل از #بارداری :

 درست است که اسید فولیک ویتامین ضروری برای زمانی می باشد که شما باردار هستید، اما شما می تواند مصرف آن را قبل از بارداری خود هم آغاز نمایید. مطالعات اخیر دانشمندان نشان داده اند زنانی که قبل از #بارداری اسید فولیک مصرف نموده اند، نسبت  به زنان دیگر، شانس بیشتری برای باروری داشته اند.

 خوب است بدانید که مصرف اسید فولیک در طول دوران بارداری، از به وجود آمدن نقائص هنگام تولد در نوزاد شما جلوگیری خواهد  کرد. این در حالی است که ممکن است در بسیاری از نوزادان، چنین مشکلاتی در چند هفته اول زندگی به اوج خود برسد. برخی از منابع غذایی که غنی از اسید فولیک هستند، عبارتند از:لوبیا سیاه و سفید، اسفناج، لوبیا، جگر، عدس و مارچوبه. بنابراین، شما هم به عنوان خانمی که تصمیم دارید به زودی باردار شوید، حتما این مواد غذایی را که شامل دوز زیادی از اسیدفولیک هستند، در رژیم غذایی روزانه خود برای باردار شدن سریع بگنجانید