۶ پاسخ

منم هفته ۲۵ هستم..تکرر ادرار دارم...تست قند توی خونه گرفتم و نرمال بود..حالا آزمایش ادرار هم دادم شاید عفونت ادراری داشته باشم..منم میترسم ک طبیعیه یا نه

من هفته بیست و چهارم از دکتر پرسیدم گفت عادیه عزیزم🌸💗🌸

سلام بعضی وقتا تکرر ادرار زیاد مربوط به دیابت بارداری ی ازمایش بده که خیالت جمع شه

عادیه..منم اولش ترسیدم....الانم 28 هفتمه بهتر شدم ولی برطرف نشده.

عزیزم این طبیعی هست یکم ماهت که بره بالاتر کمتر میشه

منم هفته 15 ام از الان تکرر دارم. بچه شما ک بزرگتره بیشتر فشار میاره ب مثانه.