۱۰ پاسخ

والا من ک دخترم زردی داشت دکترش گفت شیر خودمو بهش ندم و شیر خشک ی مدت بدم. چون هرچی خنکی میخوردم فایده ای نداشت و زردیش بیشتر بالا میرفت .منم چون دوست نداشتم شیر خشکش بدم .بیمارستانم فایده ای نداشت و توی خونم دخترمو زیر نور مهتابی خوابوندم ولی خدایش با نور مهتابی زردیش اومد پایین اومد.

اره خوبه اما در کنارش شیر خودتو هم بده البته با رعایت نکاتی که گرمی نخورید

سلام بله چون ادرارش را بیشتر میکنه

بله چون شیر مادر اوایل خیای چربه و دستگاه گوارش نوزاد کامل نیست و کبد چرب میشه ولی شیر خشک این طور نیست و دفعش میکنه ولی حتما شیر خودت رو هم بهش بده مامان گلی

خانمی اشنباه نکن شیر خودتو بده ولی خودت غذای سرخ کردنی نخور اب پز چایی کم بخور عرق رازیانه هر وعده ناشتا قبل غذا نیم ساعت بخور

اره سریع میاره، پایین من تو بیمارستان قدس امیر ارسلان بستری کردم دکتر میگفت خوبه ولی نباید زیاد بدی که دیگه شیر تو نگیره

سلام مامانای مهربون من بچم چهار روزشه خیلی چشماش زرده بنظرتون چ شیر خشکی بهش بدم برای رفع زردی بعد خودم چی بخورم تا زودتر خوب بشه؟؟

سلام شیرخشک کمکی برای پایین آوردن زردی چند واحد در روز باید داده بشه که هم زردیو بیاره پایین هم بچه سینه رو ول نکنه لطفا راهنمایی کنید

بله برای من که خیلی موثر بود

شیرتو مرتب بده بخور