۵ پاسخ

عزیزم جفتشون شربت تقویتی و ویتامین هستند ولی در مورد تفاوتشون زینک سولفات جذبش پایینه و واسه همین گوارش بچه ها رو اذیت میکنه. تقریبا میشه گفت ساده ترین نوع زینکه و چون قیمتش از همه مدل های دیگه ی زینک ارزون تره، مورد توجه قرار میگیره. ولی گلوکونات از تخمیر گلوکز به دست میاد و جذبش نسبت به سولفات بالاتره و در نتیجه احتمال اینکه مشکلات گوارشی تو بچه ایجاد کنه کمتره.

آهان اینم بگم که گلوکونات باعث زیاد شدن رفلاکس توی بچه نمیشه

سلام مکمل غذاین هردو ولی گلوکونات ویتامین های دیگه هم داره

فک کنم هر دو اشتها اور باشن

عزیزم زینکوهلث اون واسه چی خوبه