۴ پاسخ

سلام عزیزم. دکتر زنان به من گفت نزدیکی در طول بارداری هیچ ضرری واسه ی بچه و مادر نداره. موقع نزدیکی جنین داخل شکم مادر بخواب عمیقی میره. وخیلی برای زنها مفیده .ولی سعی کنین با فشار و عمیق نباشه. من در هر دو بارداریم تا موقع زایمان نزدیکی داشتم هیچ مشکی هم واسم پیش نیومد. ببخش انقدر رک گفتم.

توی بارداری ارگاسم زودتر اتفاق میفته و هیچ ضرری هم نداره

در 3 ماه اول اره ..بعدش خودت ازیت میشی خسته و سنگینی ای حرفا..ولی مشکل نداره ..

ن بابا چ ضرری داره فقط شنیدم ک سینه ها نیباید تحریک بشن چون باعث زایمان زودرس میشن