۳ پاسخ

ممنون عزیزم میخواستم همین سوالو بپرسم😙😙😙😙

سپاس فراوانننت فدات

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

سوال های مرتبط

مامان کیان مامان کیان ۶ ماهگی
عوارض مصرف بیش از نیاز داروهای ضد رفلاکس:
❌️کاهش جذب کلسیم شیر
❌️کمبود منیزیم
❌️کمبود ویتامین B12
❌️افزایش عفونت های گوارشی
❌️افزایش اگزما

بهترین راه کنترل رفلاکس
♦️ رعایت رژیم غذایی مادر و کودک
♦️ آروغ گرفتن نوزاد به روی شکم
♦️افزایش تعداد دفعات و کاهش حجم غذاها
♦️مصرف مکمل پروبیوتیک مناسب با نیاز نوزاد
♦️استفاده از داروهای ضد نفخ
♦️استفاده از غذاهای پر مایه یا غلیظ کننده شیر به توصیه یک متخصص تغذیه می‌باشد.

🔮امپرازول اسیدیته معده را کاهش می‌دهد، نه تعداد دفعات رفلاکس را.
به علاوه، محتویات معده نوزادان شیرخواره در طول بخش بیشتری از روز، غیر اسیدی است.
📌امپرازول برای درمان علائم کج خلقی موثر نمی‌باشد.
📌📌 مادران مطمئن باشند که این وضعیت در اغلب موارد، خود به خود و بدون دارو حل میشود، معمولا زمانی که کودکان شروع به ایستادن کرده یا غذاخور می‌شوند. پس لطفا اصرار به مصرف دارو برای نوزاد نداشته باشید.

👩‍⚕ @midwifemahbob 🌱
مامان آدرینا مامان آدرینا ۷ ماهگی
‌ ‌ از چه زمانی به کودک شیر پاستوریزه گاو بدهیم؟
#زمان_مصرف_شیر_گاو #شیرگاو

✅كودكانی كه با شير مادر تغذيه می‌شوند:
معمولاً تا پايان سال دوم زندگی (24 ماهگی) نيازی به استفاده از شير پاستوريزه ندارند (آن مقدار شير پاستوريزه كه در تهيه غذای كمكی به كار می رود اشكالی ندارد). حدود 23 ماهگی، برای آشنا شدن كودك به طعم شير پاستوريزه می‌توان آن را بار اول به مقدار كم در حد 30 سی‌سی با فنجان يا ليوان به كودك ارائه و به تدريج بر مقدار آن اضافه نمود. به اين ترتيب وقتی كودك كم‌كم از شير مادر گرفته مي‌شود می‌تواند از شير پاستوريزه استفاده كند.

✅كودكانی که با شیرخشک تغذیه میشوند:
مصرف شيرگاو (پاستوريزه يا استريليزه پرچرب سه و نیم درصد) از پايان 12 ماهگی به بعد بلامانع است و بهتر است جايگزين شير مصنوعی شود كه آن را بعد از يك دقيقه جوشاندن و به مقدار حداكثر 500 ميلي‌ليتر در شبانه روز با فنجان يا ليوان نشكن به كودك ‌بدهید وسعی کنید او را به تدريج از شيشه بگيرید.

❗️استفاده از شيرگاو قبل از پايان #یکسالگی توصيه نمی شود.
آواتار مامان الیسا مامان الیسا الیسا ۱۲ ماهگی
بادوم رو تو آب بریز یکم پوستش نرم شدپوستشو جدا کن ... ادامه پاسخ
مامان كارن مامان كارن ۷ ماهگی
سلام دوستان
من ٩ عدد شير مايع اينفترينى دارم
پسرم شيشه نميگيره
به سختى و با قطره چكان تا الان ٦ تا بهش دادم اما ديگه دارم بهش كمكى ميدم، نميخوره
اگر كسى خواست دونه اى ٨٠ هزار تومن ميدم بهش(خودم ١٣٥ خريدم)
اينم توضيحاتش👇🏻👇🏻

شیر مایع تقویتی اینفاترینی ، تولید برند و کمپانی بزرگ نوتریشیا (Nutricia) می‌باشد.
این شیر مایع، از بدو تولد تا رسیدن وزن نوزاد به 9 کیلوگرم ( و یا 18 ماهگی) قابل استفاده است.
سازگار با کودکان رفلکسی.
یک نوشیدنی کامل و مغذی غنی شده دارای انرژی بالا.
حاوی انواعی از پروبیوتیک ها، نوکلئوتیدها و LPS.
شامل ویتامین ها، مواد معدنی و عناصر ضروری برای کودک.
شیر مایع تقویتی اینفاترینی، منبعی از پروتئین، ویتامین و مواد ضروری مورد نیاز کودک بوده و حتی می‌توان از آن به عنوان تنها منبع تغذیه استفاده کرد.
اینفترینی infatrini شیر مایع مخصوص وزن گیری نوزاد می‌باشد که علاوه بر انرژی بسیار زیاد ، حاوی انواع پروتئین ، ویتامین و مواد مورد نیاز برای بدن کودک بوده به گونه‌ای که از شیر تقویتی اینفاترینی می‌توان به عنوان تنها منبع تغذیه استفاده کرد.
این شیر تقویتی به رشد قد و رشد دندان کودکان کمک بسزایی می‌کند.
مامان ریحانه مامان ریحانه ۷ ماهگی
🔆 هفته دوم غذای کمکی ریحانه خانم (۸ اسفند ماه ۱۴۰۲)
🥣 حریره بادام (وعده ناهار)

🖋طرز تهیه حریره بادام :
ابتدا دو عدد بادام درختی شیرین را داخل آب جوش گذاشته و پوست آن را می گیریم. سپس بادام ها را رنده کرده و با یک قاشق چای خوری آرد برنج و نصف لیوان آب جوشیده سرد شده مخلوط می کنیم. ترکیب بدست آمده را روی اجاق با حرارت ملایم می گذاریم تا به قوام برسد. در طول پخت چند بار هم می زنیم تا ته نگیرد. وقتی حریره به قوام مناسب رسید زیر اجاق را خاموش کرده و آن را در ظرف مناسب سرو می کنیم. در صورت نیاز برای رقیق کردن، بعد از پخت، از شیر مادر یا شیر خشک استفاده می کنیم.

🔅تجربه ها و نظرات شخصی :
۱. بنده به این روش حریره بادام رو آماده کردم و ممکن هست روش های دیگری بر حسب ذائقه و سلیقه شما قابل اجرا باشد.
۲. بادام رو با قسمت کوچک رنده ریز کردم ولی تو آب باز شد اما نتیجه کار قابل خوردن بود و خدا رو شکر مشکلی نداشتیم.
۳. من به خاطر تست حساسیت از مقدار کم و دو تا بادام شروع کردم و ان شاءالله اگر طی سه روز علائمی نداشته باشیم مقدارش رو بیشتر می کنم.

🖋 اگر سوال یا اطلاعات مفیدی داشته باشید ممنون میشم برای آگاهی بیشتر در اختیار ما بذارید.