۵ پاسخ

منم دوس دارم سریع زایمان کنم نبخاطره اینک خسته کننده اس نه بلکه دوس دارم زود بغلش کنم شیرش بدم واااای😍😍😍😍😍

عزیزم اگ مال تو بریچ ک حالا خیلی وقت داری تا فسقلیت بچرخه مال منم هنوز بریچه جفت خلفی ام ربطی ب زایمان نداره ک طبیعی باشه یا سزارین چون جفت خلفی ینی بچت پشت نافته جفتتم پشت بچت اوصولا اونایی ک جفت خلفی هستن حرکات بچشونو بهتر متوجه میشن منم جفتم خلفی و بریچه

جنسیت تون چیه میشه بگین گلم7

بله بنظرم خیلی لحظه شیرینی هستش

سلام..بریچ بله ولی جفت خلفی رو نمیدونم..فککنم اگه قدامی و بریچ باشه سزارین میکنن..من خودم بریچ و قدامی هست