خانوما شیرخشک سوپرامیل بهتره یا اپتامیل

۱۰ پاسخ

شیر مادر بهترین غذا برای کودکان است، زمانی که با فقدان کامل یا عدم کفایت شیر مادر روبرو باشیم، سـوپرامیل جـایگزین عالی برای شیر مادر است. سـوپرامیل از شیـر تازه گاو تهیه شده و فرمولاسیون آن بر اساس ترکیبات شیر مادر تهیه شده است. سوپرامیل شامل همه مواد مغذی ضروری جهت تامین نیازهای شیرخوار شامل انرژی، انواع پروتئین و کربوهیدرات، اسیدهای چرب ضروری، مواد معدنی، ویتامین ها و دیگر مواد مغذی می باشد.AA و DHA دو اسید چرب مهم موجود در شیر گاو بوده که در تکامل سیستم مغزی، بینایی و‎ ایمنی کودک موثر می‎باشد.

شیر خشک آپتامیل حاوی نوکئوتیدها، پره بیوتیک های Fos & Gos، اسید های چرب AA & DHA بوده و فاقد گلوتن است. به لحاظ غذایی متناسب با ترکیب پره بیوتیکهای GOS/FOS است، عنصر سازنده خاص مشابه با آنهایی که در طبیعت یافت می شود. همچنین حاوی نوکلئوتیدها، آنتی اکسیدانها و اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره (LCPها) می باشد. از آنجایی که کودکان قادر به تولید LCP کافی برای نیازهای روزانه خود نیستند، آپتامیل ما را مطمئن می کند کودکانی که از تغذیه با شیشه استفاده می کنند، چیزی را از دست نمی دهند.

من از ۳ماهگی ب بچم سوپرامیل میدم ن دلدرد شده ن نفخ ن هیچی وزن گیریشم خوبه فقط یکم‌گرون تر از بقیه هس

من سوپرامیل میدم. راضیم میگن برا وزنگیری خوبه

اپتامیل بهتره البته دوتاشون خوبن ولی باید ببینی کدوم بهش میسازه عزیز

چرا شیر خشک میدین مگه شیر ندارین خودتون الکی شیر خشک ندین من پسرم شیر خشک خورده الان همش مریضه ینی بدنش خیلی ضعیفه

شیر خودمو میدم ولی چون وزن نمیگیره از این ماه کمکی روزی دو وعده شیر خشک هم بهش میدم

من شنیدم اپتامیل

بیومیل دادم مزه شو دوس نداره ب زور باید بهش بدم چونکه خیلی چربه سوپرامیل چربه یان،نمیخوام زیاد چرب باشه لطفا جواب

سلام خانما توروقران جواب بدین ب دخترم هر شیری میدم اسهال میشه بردم دکتر اپتامیل اچ ا داد گف با اپتامیل ۱قاطی کن بهش بده چونکه مزه اچ آخیلی بده ممکنه نخوره الان همینجوری شده از بس شیر عوض کردم بچم وزن نمیگیره امشب رفتم براش سوپرامیل خریدم بنظرتون خوبه یان

سلام کسی شیر اپتامیل استفاده کرده من بهش میدم نمیخوره از دیشب به گفته مامانم یکم شیرین کردم میخوره میکین مزش دوست نداره؟؟؟