۱۱ پاسخ

سلام خانومی. عرق زنیان بعد هر وعده غذایی بخور عالیه من همین طوری بودم دکترم گفت از قرص همین عرق زنیان بهتره واقعا هم جواب میداد هم میخوردم خوب میشدم.

میوه به بخور عالیه . هم برای معده درد هم برای تهوع . من خودم امتحان کردم

سلام عزیزم
منم اوایل حالت تهوع داشتم واینکه معده درد فراون
رفتم دکتر بهم دمیترون و پنتومید20داد
تهوع خوب شده
اما معده دردش تا اخر بارداری هست
بعدشم گلم انگار طبیعیه اخه اکثر معده درد رو دارن داخل بارداری.

عرق نعنا و عسل بخورید واسه معده درد عالیه

طبیعی معده درد منم التهاب دارم وحالت تهو وکم اشتهابرودکترمعده

من یه برنامه داشتم برای هر ماه یه میوه و ذکر خاصی داره به نظرم حتمن خوبه توش به و خرما و عسل و انار هست.ماساژ پشت بدن نمیدونم ضرر داره یا نه قبل بارداری که منو آروم میکرد.مویز شنیدم برای معده خیلی خوبه

سلام عزیزم میتونی وعده های سنگین غذاتوحذف کنی بجاش کم کم وبافاصله غذابخوری من خودم این طور بودم الان بارعایت خیلی خیلی کم پیش میاد دچار ترشی معده بشم
واجواب
البته هروقت دچار این مشکل شدی
یک لیوان شیر سرد مثل آبیه روآتیش
امتحان کن جواب میگیری

منم اینجوری بودم
هیچی به اندازه ابلیمو تاثیر نداره یکم ابلیمو بخور فقط

بری دکتر برات تو سرم رانتیدن میریزه
سیرابی بخور
شربت ادی ژل بعد از غذا دو قاشق مصرف کن

منم دقیقا مثل شما بودم رفتم دکتر بهم یک شربت دادگفت برای بچه ایرادی نداره شربت طبیعی بود خیلی بهترشدم امابه محضی که تموم شد دوباره درد و ورم معده اومدسراغم

زیره سبز رو با زیره سیاه و نعناع آسیاب کن هر روز یک قطره چایی خوری کپش کن برا معده عالیه دکتر من بهم این گفت بعدش قرص رانیتیدین یا کپسول آمپرازول هم بهم میاد دکتر البته ماهه های اول نه ۵ و۶ به بعد