۹ پاسخ

سلام روش طبیعی که واقعا خطرناکه و احتمال بارداریش هست
بنظرم همون کاندوم یا قرص بهترین روش باشه

پیشگیری طبیعی
موقع ریختن آب منی سریع بیار بیرون

آخ آخ واقعا بزنه آدم حامله شه باز😂
من همونجا خودکشی میکنم

وای چ استرسای بیخودی دارید هاااا.قرص شیر دهی بهت میدن مرتب استفاده کن تا مشکلی برات پیش نیاد

طبيعي بهترين روشه.من سه سال طبيعي جلوگيري کردم خيليم خوب و بي استرس

منم واقعا از همین میترسم .شوهرم ک از خداشه تند باز حامله شم ولی خودم نمیخوام .

بچه ها من شنیدم بعد زایمان یسری آموزش ها و نکات بهمون میگن که اینم یکیشه

اره واقعا...باید چیکاکرد 🤔🤔

عزیزم منم از این خ میترسم،قرص و امپول ک،همش عوارض و مریضی میاره،کاندوم هم زیاد اعتمادی بهش نی.واقعأ نمیدونیم چ باید کرد

کاندوم بهترین روش هستش
کلاسیک عادی بگیرین بدون حساسیت خیلی خوبه