یک سی سی چند قطره چکان است نمیدونم ؟

۱۲ پاسخ

یکی از بزرگترین دغدغه‌های مادران معادل کردن سی سی با ابزارهای اندازه‌گیری روزمره مانند قطره و قاشق است. در ادامه چند معادل حجمی کاربردی معرفی می‌شود. اما موارد زیر برای زمانی است که شما پیمانه دقیقی برای مصرف شربت به‌همراه ندارید؛ سعی کنید تا جایی که امکان دارد از سرنگ درجه‌بندی‌شده (که سوزن آن را به روشی ایمن دور انداخته‌اید.) و یا پیمانه همراه شربت استفاده کنید. مصرف دقیق دارو از نظر ساعت و حجم در میزان تاثیر‌گذاری آن بسیار موثر است. با نصب اپلیکیشن گهواره آگاهی خود را در نوع داروها و دوز مناسب آن‌ها و دیگر مشکلات نوزاد بالا برده با دیگر مادران تبادل نظر کنید. همچنین از دیگر ابزارهای فرزندپروری مانند شیردهی، خواب، نموداررشد و کلی ویدئوهای آموزشی  بهره‌مند شوید.

یک سی‌سی همان یک میلی‌لیتر است.

یک قاشق چای‌خوری معادل تقریباً پنج سی‌سی است.

یک قاشق غذا‌خوری معادل تقریبا ً15 سی‌سی است.

یک سی‌سی معادل 20 قطره از قطره‌چکان استاندارد است.

نکته: موارد فوق یک معیار کلی است و ممکن است با توجه به اندازه قاشق یا قطره‌چکان معادلی متفاوت داشته باشد.

قبل از مطالعه ادامه مقاله توجه کنید!

به‌هیچ عنوان به کودک زیر یک ماه (نوزاد) هیچ‌گونه شربتی ندهید.

دوز دارو‌هایی که در مقاله مربوطه مانند شربت سرماخوردگی کودکان آورده می‌شوند باید با نظر پزشک باشد و هرگز خودسرانه به کودک دارویی ندهید؛ هرچند که فروش آنها در دارو‌خانه‌ها آزاد است.

سواد پزشک‌تان را با میزان دارو‌یی که تجویز می‌کند، نسنجید و به دارو‌های تجویزی وی اعتماد کنید.

هر ۱ سی سی ۱ قطره چکان پر..ک تقریبا ۲۵ قطره میشه😘

من که با این سرنگ اندازه گیری میکنم دقیق تره

منم میخوام استامینوفن بدم نمیدونم ۱۵ قطره چند سی سی میشه .اخه غلظت استامینوفن هم بالاست

یه قطره چکان یا۲۴قطره...

چرا قطره چکون از این سرنگا بگیر از داروخونه بگی سرنگ پنج میده هر چندتا سیسی گفته با سرنگ بکش بده این راحتره تا قطره چکان

به طور متوسط هر سی سی بین ۲۰ تا ۳۰ قطره هس گلم

یک سی سی بین بیست تا سی قطره

اخه من الان شمردم یک قره چکان برابر با ده قطره شد یعنی ۱۰ml برابر ده قطره شد

سلام بچم هفت و نیم کیلو هست چند سی سی بهش شربت استا بدم.بعد هر قطره چکان چند سی سی هست

۴سی سی چند قطره

مامانا من می‌خوام ب بچم قطره بدم نمیدونم چجوری 🤕
۲۵قطره چند میلی لیتر قطره چکان میشه ؟

۵قطره چند میلی لیتر قطره چکان میشه؟

لطفا راهنماییم کنید🙁