۸ پاسخ

عزیزم به منم داده منم خیلی رو دارو حساسم از هرکی پرسیدم از دکتر و داروخونه گرفته میگن بچه تو کیسه آب این شیافها به خودت کمک می کنه که یه وقت زایمان زودرس نگیری چون اگه خدای نکرده درد و لک ببینی بعد بخوای اینارو استفاده کنی ممکن دیگه خیلی دیرشده باشه،جالبیش اینجاست من اصلا درد ندارم و دکتر اینا رو نوشته

حتما استفاده کن اگه دکتر گفته به حرف کسی گوش نکن مشکلی نداره

نه خطری نداره اگر خطر داشته که دکتر نمی نوشت برات

سلام وقتی دکتر تجویز کنه حتما خطر زایمان زود رس داشتی که بهت داده شیاف پروژسترون ضد سقط هست واستفاده ازش هیچ خطری نداره خواهر منم هفت ماه ازش استفاده کرد چون دکتر میگفت لازمه واگر خطری داشت دکتر تجویز نمیکرد

سلام، منم کمردرد زیاد داشتم دکتر برام شیافت تجویز کرد، چند شبی استفاده کردم تا درد کمرم خوب شد بعدش دیگه استفاده نکردم

حتما استفاده کن وگرنه بچه ت سقط میشه

سلام عزیزم اگه دکتر متخصص بهت داده ک باید استفاده کنی حتما واجب دونسته نیازی ب سوال کردن نیست منم از 7هفته استفاده کردم تا 19هفته هم شیاف پروژسترون هم قرص

سلام منم کمردردازاول داشتم وهنوزهم دارم وبدترم میشه ولی دکترم گفت چون بچه اولته طبیعیه وکلاکمردردتویه دوران بارداری طبیعیه نگران نباشید.
درباره مصرفش نمیتونم نظربدم ولی درحالت کلی مصرف شیاف ودارودردوران حاملگی بهتره کمتربشه وتاجایی که میشه مصرف نشه