۶ پاسخ

والا توبهداشت گفتن ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ازهرسینه ات شیرمیخواد البته نوزاد بانوزادفرق داره .دخترمن که هر دوساعت یا سه ساعت ۱۰ دقیقه میخورد. منحنی رشدشم طبیعیه ونرمال بود. وقتی سیربشه خودش دیگه سینه رو ول میکنه.

شیرخوردن هربچه فرق میکنه ولی معمولا ۱۵ تا۲۰ دقیقه توهردوساعت بچه شیرمیخاد خودم بیشتر وقتا دفعات شیرخوردنش زیاد میکنم ولی توهربار شیردهی کمتر بهش شیرمیدم ک یهو معدش پرنشه و دلدرد بگیره بچه ک سیر بشه خودش سینه ول میکنه و اروم میشه سینه ت هم بعد شیردهی نرم تر میشه اینجوری میفهمی شیرکافی بش رسیده و سیرشده

سلام من چند روز دیگه پسرم چهارمش تموم میشه ولی دیگه سینمو نمیگیره و شیشه رو میخواد چ کار کنم

هر دوساعت 20دقیقه بهش شیر بده سیر میشه وقتی سینتو میده بیرون یعنی سیره هر دفه یه سینتو بده که خالی شه

سلام بچه سیرشه خودش دیگه نمیخوره تااونجاک میخوره بده بهش حرفای بهداشت هم گوش نکن بیسوادن همشون من پیش دکتررفتم دکتراینی ک بهتون گفتم روگفت

در هربار از یک سینه و سری بعد سینه بعدی ۱۵ تا ۲۰ دقیه طول بکشه،خودش سینه رو وقتی سیر بشه ول میکنه