واسه عفونت در بارداری چی خوبه

۸ پاسخ

در دوران بارداری درصد عفونت بیشتره وعفونت باید زیر نظر دکتر درمان بشه اگر درمان نشه باعث زایمان زود رس میشه خوردن مایعات هم کمک میکنه زود تر درمان بشه

مایعات بتید زیاد بخورین

پیش پزشکت برو ببین اون چی میگه قرص به هیچ وجه نخور

اگه عفونت ادراری داری باید مایعات زیاد بخوری..منم آزمایش دادم گفتن عفونت داری که قرص سفکسیم بهم دادند باید یه هفته استفاده کنم

فقط باید بری دکتر بهت پماد بده استفاده کنی هیچ قرصی فعلا نمیشه خورد

مایعات زیاد بخور با شامپو بچه خودت بشور با سشوار خشک کن

پماد کلوترومازول عماد مصرف کن خوبه

منن عفونت ادراری دارم رفتم دکتر بهم قرص سفیکسیم داد گفت تا ده روز بخور.مایعات هم زیاد بخور ک زیاد بری دستشویی.دستشویی توهم نگه ندار