۴ پاسخ

نه عزیزم سنو گرافی باید مشخص کنه اما من شنیدم میگن بچه دختر زن باردار یکم پهن تر میشه وشکم بزرگ بچه پسر برعکسه تاچه حد درست غلطا نمیدونم

دختربه زیبایی مادرکارنداره ولی پسرلک میندازه روی سورت وبدن من بچم دختره هیچ تغییری نکردم به قول دوستام خوشگل ترم شدم ولی خالم پسرداشت یادمه بالای لبش وپیشانی ولپاش لک شده بود

نه عزیزم به علائم ها توجه نکن من از اول هی گفتن پسره رفتم سونو دختر بود دعا کن سالم باشه هر چی که هست

سلام دختر زیبایی مادرومیگیره اما پسر نه مادر خوشگل تر میشه.یه تغییر دیگه تو مادرسردختر مادر خیلی ورم میکنه اما برعکس سرپسر نه.علائم دیگه پسر مثل ماهی توشکم مادر هی سر میخوره