۳ پاسخ

ممنون از متنت مفید بود

دختر من 45روزشه میتونم بدم بهش؟

دختر من ۴ماهشه میتوانم بهش بدم؟

سوال های مرتبط

مامان Luna🪽🌙 مامان Luna🪽🌙 ۸ ماهگی
پروبیوتیک در گوارش نوزاد چه تاثیری داره؟

پوشش روده نوزاد قابل نفوذ است و می‌تواند مواد خارجی را به داخل خون منتقل کند و پتانسیل واکنش آلرژیک را افزایش دهد. هنگامی که کودک از شیر مادر تغذیه می‌کند، اولین شیر مادر یا آغوز کمک می‌کند تا یک سد محافظ بر روی این پوشش ایجاد شود. این سد محافظ همچنین به عنوان محلی برای پرورش میکروب‌های مفید است که به تقویت روده کمک می‌کند. وقتی پروبیوتیک‌های اضافی را به نوزاد داده می‌شود این سد محافظ در برابر مهاجمین خارجی تقویت خواهد شد.

کاهش درد کولیک نوزادان: علت کولیک نوزادان ناشناخته است اما کارشناسان معتقدند که علت کولیک احتمالا باکتری‌های تولید کننده گاز و تعداد کم نوع خاصی از باکتری‌ها خوب در روده کودکان است. پروبیوتیک کودکان با غلبه بر تعادل بین باکتری‌های خوب و بد در روده، می‌تواند علائم کولیک را کاهش دهد. بررسی‌های پزشکی نشان داده که نوزادان مبتلا به کولیک اگر مکمل‌های پروبیوتیک مصرف کنند میزان درد ناشی از کولیک در طول یک هفته کاهش پیدا می‌کند.

پروبیوتیک کودکان می‌توانند به پیشگیری و درمان اسهال ناشی از عفونت یا از مصرف آنتی‌بیوتیک کمک کنند و روند بیماری را یک روز کوتاه می‌کند.

پروبیوتیک کودکان در کاهش علائم سندرم روده تحریک پذیر (IBS) مفید است. همچنین به بیماری التهابی روده (IBD) هم کمک می‌کنند.

مصرف مرتب پروبیوتیک کودکان ممکن است سبب افزایش تحمل به لاکتوز (قند موجود در شیر گاو) شود.

استفاده از پروبیوتیک‌های خاص در جلوگیری از عفونت‌های تنفسی مثل سرماخوردگی به ویژه در کودکانی که به مهدکودک می‌روند هم موثر است.
مامان زینب مامان زینب ۶ ماهگی
مامان rayan مامان rayan ۵ ماهگی
-فرنی آرد برنج با شیر خشک
مواد لازم

-۲ قاشق مربا خوری آرد برنج
-یک پیمانه آب
-یک پیمانه شیرخشک
طرز تهیه:

آب را در قابلمه لعابی کوچکی ریخته و بدون اینکه روی حرارت قرار دهید، آرد برنج را به آن اضافه کنید.
آرد برنج را به پشت قاشق در داخل آب صاف کنید تا در آب یکنواخت شود.
قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید. این کار را در حدود یک ربع انجام دهید تا فرنی به جوش بیاید و کمی بجوشد.
بعد از یکنواخت شدن مایه آن را از روی حرارت بردارید. غلظت فرنی تا اینجای کار شبیه به ماست است.
بعد از اینکه فرنی ولرم شد یک پیمانه شیرخشک به آن اضافه کنید و هم بزنید تا فرنی نوزاد یکنواخت شود. سپس آن را با قاشق کوچک به نوزاد بدهید.
اگر فرنی برای کودک زیاد بود آن را در داخل ظرف دردار کوچکی ریخته و در یخچال قرار دهید. این فرنی تا دو روز قابل استفاده است.
شیر خشک را باید زمانی به فرنی اضافه کنید که داغی آن از بین رفته و ولرم شده باشد، در غیر اینصورت فرنی ارزش غذایی خود را از دست می‌دهد.

-فرنی آرد برنج با شیرمادر
موادلازم

-دو لیوان آب جوشیده سرد
-یک قاشق غذا خوردی آرد برنج
-یک قاشق مربا خوری شکر
طرزتهیه

تمامی مواد را باهم ترکیب کنید و دائم هم بزنید.
زمانی که به غلظت کافی رسید. اجاق را خاموش کنید تا کمی دمای آن پایین بیاید.
پس از اینکه فرنی سرد شد مقداری شیر دوشیده خود را به آن اضافه کنید.
مامان جانا(نفسی) مامان جانا(نفسی) ۵ ماهگی
سلام خانوما خیلی ها در مورد انگشت خوردن نوزاد و دلبنداتون نگرانید
انگشت خوردن نوزاد چهار ماهه معمولا ناشی از نیاز طبیعی نوزاد به آرامش است. در این سن، نوزادان هنوز در حال کشف و بررسی دستان و اندام‌هایشان هستند و انگشت خوردن یک عادت طبیعی است که به صورت ناخودآگاه انجام می‌شود. علاوه بر این، علل دیگری نیز می‌توانند علت انگشت خوردن نوزاد چهار ماهه باشند. از جمله:

نیاز به آرامش: نوزادان ممکن است در مواقع عصبانیت، خستگی یا ناراحتی انگشت خود را بخورند تا آرام شوند.

کشف بدن خود: نوزادان در این سن در حال کشف دستان و اندام‌هایشان هستند و کشف بدن و دست‌ها نیز می‌تواند علت دست خوردن نوزاد باشد.

مراحل رشد دندان: در چهار ماهگی، علایم اولیه رشد دندان‌ها ظاهر می‌شوند و تسکین خارش لثه‌ها می‌تواند دلیل مشت خوردن نوزاد باشد.

به طور کلی، انگشت خوردن در نوزادان در این سن معمولا طبیعی است و نیازی به نگرانی نیست. با این حال، اگر این رفتار به طور مداوم و برای مدت طولانی ادامه داشته و شما به دنبال علت دست خوردن نوزاد خود هستید، می‌توانید با پزشک متخصص کودکان مشورت کنید تا بهترین راه جلوگیری از خوردن دست نوزاد را پیدا کنید.
مامان ❤️ویهان ❤️ مامان ❤️ویهان ❤️ ۷ ماهگی
روش تهیه غذاهای کمکی مورد نیاز شیرخوار:
1ـ فرنی آرد برنج مواد لازم :

آرد برنج یک قاشق غذاخوری سرپر شکر یک قاشق مرباخوری آب یک لیوان

روش تهیه : آرد برنج را در آب حل کنید و شکر را به آن اضافه کنید سپس آن را روی شعله ملایم گذاشته و به هم بزنید تا کمی از شیر مادر غلیظ تر شود، معمولاً بعد از جوش آمدن حدود 5 تا 10 دقیقه برای قوام آن کافی است
2ـ فرنی حریره بادام مواد لازم :

مغز بادام 3 عدد آرد برنج یک قاشق مرباخوری سرصاف شکر یک قاشق مرباخوری سرصاف آب نصف لیوان

روش تهیه : بادام را سه ساعت در آب جوش بخیسانید سپس پوست آن را جدا کرده و پودر کنید، پودر بادام را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده ، روی حرارت ملایم گذاشته و آن را به هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. (با افزایش سن و تمایل شیرخوار به این غذا می توان تعداد بادام ها و سایر ترکیبات را اضافه نمود).
3ـ سوپ گوشت مواد لازم :

گوشت مرغ یا ماهیچه بدون چربی 60 تا 65 گرم سبزی مثل گشنیز، جعفری یا لوبیا سبز سه قاشق غذاخوری برنج یا ماکارونی یک قاشق غذاخوری پیاز کوچکیک چهارم قطعه کره یا روغن مایعنصف قاشق مرباخوری

روش تهیه : گوشت ماهیچه یا مرغ را با پیاز بپزید. پس از اینکه کمی گوشت پخت ، برنج یا ماکارونی را اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید، در انتها سبزی خرد شده را اضافه نمایید. وقتی کاملاً پخت آن را از روی حرارت بردارید و کره یا روغن مایع را به آن اضافه کنید.
مامان رادمان مامان رادمان ۶ ماهگی
چند درجه تبه؟🤒
تب نوزاد بسته به دماسنجی که استفاده می کنید متفاوته این جدولی که میذارم میزان تب را مشخص میکنه.
کی به پزشک مراجعه کنیم؟👨‍⚕️👩‍⚕️جدییی بگیییرید لطفاااا
 نوزادان تا سه ماهگی دمایی بالاتر از۳۸ درجه یک خطر است.
نوزادان بین 3 تا 6 ماهگی تب بالای38.3 درجه سانتی گراد باید توسط متخصص اطفال بررسی شود.
 نوزادان سن 6 ماه به بالاتر درجه حرارت بیش از39.4 درجه سانتی گراد نیاز به مشاوره فوری و مراجعه به پزشک دارد.
اقدامات لازم هنگام تب نوزاد👇
۱.لباس های نوزاد را کم‌کنید.
۲.دمای خانه را پایین بیاورید.
۳.به نوزاد مایعات بدهید(اب جوشیده سرد شده و شیر مادر میتونه خوب باشه)
۳.استفاده از استامینوفن و در صورتی که کودک بالای ۶ ماه است ایبوپروفن مجاز می باشد.
۴.یک دستمال را با آب ولرم خیس کنید و بر روی کف پا،کشاله ران،زیر بغل نوزاد قرار دهید.
👈در صورت بالا بودن تب نوزاد بهتر است اول استامینوفن داده شود و نیم ساعت بعد از آن اقدام به پاشویه کنید.
👈 برای سریع تر پایین امدن تب نوزاد بهتر است در آب مقداری نمک و گلاب بریزید.
۴.در موارد تجربی گذاشتن حلقه های پیاز کف پای نوزاد دمای بدن او را پایین می آورد.
دقت بفرمایید در صورت ادامه تب بعد از نیم‌ساعت به پزشک مراجعه کنید.
نکته:تب در هنگام واکسن یک امر اجتناب ناپذیر است فقط در صورت عبور از میزان خطر به پزشک مراجعه کنید.
👈شمام تجربه هاتون را برام بنویسید🙏