۷ پاسخ

عزیزم منم واسه بارداریم همینطوری زیر دلم درد میکرد بی بی چک بزن ایشالله خبر خوشی گلم

اره سریع نشون میده.اگه دوتا خط روشن بشه باردارید.

یه بی بی چک استفاده کن.داروی گیاهییه.چه ضرری میخواد داشته باشه.

سلام زیره بانبات دم کن یه مقدار بخور.نه خیلی.داغ باشه.بعد دراز بکش خوب میشه.اگه نشدیه مقدار عرق نعنا بخور

سلام عزیزم منم الان ۵ روزه از پریودیم گذشته و درد شکم دارم یه بار بی بی چک زدم مثبت شد بار دوم که زدم منفی شد الان شکم پیچه دارم زیاد نمیدونم برای پریودی یا بارداری آخه دردش انگار درد پریودی نیست اگر برای بارداری باشه میترسم این درد مشکل ساز شه به نظرتون چیکار کنم استراحت کنم؟

مگر نشون میده الان با بی بی چک؟

اصلا گیاه دارویی نخور بچه باشه میوفته بی بی چک استفاده کن