۵ پاسخ

احتمالا منظور دکترتون شنیدن صدای قلب بچه با دستگاه داپلر داخل مطب بوده وگرنه برا تست سلامت قلب جنین ۸هفته سونو مینویسن

به منم دکتر گفت برای غربالگری اول که برم میتونم بشنوم که امواج ضرر نداشته باشه . هفته ۸ رفتم با سونو فقط ضربان قلبش رو مشاهده کرد گفت شنیدنش الان ضرر داره

عزیزم از هفته 7 ب بعد قلب تشکیل میشه پس زود نیس

وقتی قلب بچه تشکیل میشه دکتر سونو خودش میزاره صدای قلب فرشته ت رو بشنوی مگه نشنیدی

بله احتمالا برای دالپر گفته چون من هفته۷ با سونو واژینال مشخص شد.