مامان ناز دخملممم💗 مامان ناز دخملممم💗 ۱ ماهگی
✅پیشگیری از زردی نوزاد

🌺بعضی از بانوان به دلیل نگرانی از ایجاد زردی در نوزادشان، در ماههای آخر بارداری مبادرت  به مصرف بی رویه خنکی می کنند که این امر باعث بروز مشکلات در مادران می شود. این کار به هیچ وجه مورد توصیه ما نیست. راه منطقی آن است که در یکی دو ماه آخر بارداری، مادر، هفته ای یک بار، زبان خود را در آینه کنترل کند؛ اگر زبان زردرنگ بود می تواند نشان دهنده افزایش صفرا و احتمال ایجاد زردی در نوزاد باشد.

✅در این حال بهتر است یک خنکی ملایم مثل عرق کاسنی را چند روز مصرف کنند تا مشکل حل شود. توصیه عمومی تر برای رفع نگرانی همه مادران این است که از یک هفته به زایمان هر روز یکی دو استکان عرق کاسنی مصرف کنند؛ امّا فراموش نکنند که درمان زردی نوزادان، کاری ساده است و نباید باعث نگرانی آنها شود.
آواتار مامان ناز دخملممم💗 مامان ناز دخملممم💗 ناز دخملممم💗 ۱ ماهگی
✅راهکارهایی برای بهبود گرفتگی عضله در بارداری

♦️ا ... ادامه پاسخ
مامان دنیز مامان دنیز هفته سی‌وششم بارداری
اینم یسری از اولین خریدهای دخترم😍دور وسیله هات بگردم مااادر💞
شانه و برس چوبی الیاف طبیعی Vose خیلی نرمههه🥺
شانه و برس Vose یک محصول بسیار منحصر به فرد و ساخت کشور ترکیه هستش که از موی دم اسب ساخته شده است.این محصول با توجه به طبیعت بی‌ضرر خود، یک جایگزین عالی برای شانه و برس‌های پلاستیکی هستش،االیاف طبیعی اون باعث میشه که برس بسیار نرم و لطیفی باشه،علاوه بر این، شانه و برس Vose با داشتن قابلیت ضد الکتریسیته ساکن، به راحتی از موهای الکتریکی جلوگیری میکنه.
کیسه کمپرس سرد و گرم Little Bunny رزبرن
یک محصول کاربردی برای تسکین دردهای کودکان است که نیازی به پر کردن با آب ندارد.یکی از مشکلاتی که نوزادان با آن روبه رو خواهند شد، دل درد و دردهای مفصلی و یا درد عضلات است. برای تسکین این درد ها داشتن یک کیسه آب راه حلی مناسب بجای استفاده از داروهای شیمیایی خواهد بود.
بالش فرم دهی سر نوزاد طبی مموری فوم با رویه ضد تعریقrose born
بالش یکی از محصولات بسیار مهم برای نوزاد می باشد چرا که در طول شبانه روز به  11 تا 17 ساعت خواب نیاز دارد  بنابراین بالشی که استفاده می کند بایستی کاملا استاندارد باشد.بالش طبی مموری فوم رز برن کاملا طبی بوده و از ناهنجاریها و فرم بد سر جلوگیری می کندو باعث می شود سر نوزاد به شکل کاملا طبیعی رشد پیدا کند.پارچه رویی این بالش هم از کیفیت بسیارمرغوبی برخورداراست و ضد تعریق می باشد.

ادامه در کامنت
مامان تو دلی قشنگم💕 مامان تو دلی قشنگم💕 هفته چهلم بارداری
#مراقبتهای_بعد_از_زایمان

🔴مراقبت های بعد از زایمان طبیعی و سزارین

مراقبت از بخیه ها بعد از زایمان طبیعی و سزارین اهمیت زیادی دارد.

✔️ بعد از سزارین لازم است بخیه ها ۲ مرتبه در روز شستشو شود و بعد از حدود دو هفته باید به پزشک مراجعه کرد تا بخیه ها کشیده شود.

✔️ بعد از زایمان طبیعی نیز بعد از هر بار توالت رفتن و شستن بخیه های اپیزیوتومی آنها را باید با سرم بتادین شستشو داد و با سشوار خشک کرد. سشوار سبب خشکی موضعی و پیشگیری از رشد قارچ ها در ناحیه می شود.
❌اما باید مراقب بود زیرا استفاده زیاد از سشوار سبب خشکی موضعی پوست و سفت و سخت شدن بافت ناحیه می شود.
✔️تا زمانی که بخیه ها بهبود پیدا نکرده اند پوشیدن لباس زیر نایلونی توصیه نمی شود و بهتر است از لباس های زیر مخصوص به شکل توری یا لباس های نخی استفاده کرد .

✔️۲-۳ روز بعد از زایمان بخیه ها بسیار دردناک است و به همین دلیل پزشک داروی مسکن و ضد التهاب و آنتی بیوتیک تجویز می کند که باید حتما مصرف شوند . در صورتی که درد بسیار شدید باشد مصرف شیاف مسکن ضروری است.
✔️احساس سوزش در ناحیه پرینه یا حین ادرار می تواند نشانه عفونت ادراری یا عفونت بخیه ها باشد. در این شرایط بهتر است مادر توسط کارشناس مامایی یا متخصص زنان معاینه شود .

✔️ترشحات صورتی رنگ از بخیه های سزارین و داشتن درد حین خروج گازهای شکمی کاملا طبیعی است .

✔️ توصیه می شود بعد از زایمان خانم ها از یک جا نشستن و حفظ وضعیت ثابت پرهیز کنند و ترجیحا نوشابه های گازدار و خنک ننوشند .

✔️ از خودن غذاهای نفاخ باید اجتناب کرد و نوشیدنی را با نی نوشید.

@bardarionozad
مامان آرتا کوچولو🌰🧿 مامان آرتا کوچولو🌰🧿 ۲ ماهگی
⁉️پرسش و پاسخ

🗣سلام نوزاد ۳ ماه ای دارم که از شیر خودم تغذیه میکنه و دو روز پیش رابطه محافظت نشده داشتم قصد بارداری ندارم آیا میتوانم از قرص اورژانس استفاده کنم؟چه عوارضی روی نوزاد دارد؟ممنون از محبت همیشگی شما

✍ عزیزم به طور کلی توصیه می شود در دوران شیردهی اگر شیرخوار قبل از 7 ماه است و از شیرمادر تغذیه می کند از قرص هایی که فقط حاوی پروژسترون هستند استفاده کنید نه قرص هایی که هم پروژسترون دارند و هم استروژن، مانند قرص های اورژانس چرا که ممکن است باعث کاهش شیرمادر بشوند.
همچنین خانم هایی که شیردهی دارند احتمال بارداری شان نسبت به مادری که پریود منظمی دارد و شیر نمی دهد کمتر است. همچنین باید بگویم که قرص لونژیل به طور قطعی از بروز بارداری جلوگیری نمی کند و احتمال 2 درصد وجود دارد. برای همین توصیه می شود اگر قصد دارید به طور حتمی از بروز حاملگی جلوگیری کنید از قرص دیگری استفاده کنید که در این مورد می توانید با توجه شرایط و شرح حالتان با پزشک مشورت کنید
قرص های اورژانسی را تا ۱۲۰ ساعت بعد نزدیکی فرصت دارید مصرف کنید که هر قدر به زمان رابطه نزدیکتر باشد تاثیر آن قطعی تر خواهد بود‌. مصرف یک عدد قرص ۱.۵ یا دو عدد ۰.۷۵ بهمراه غذا توصیه میشود. این قرص به هیچ عنوان به عنوان یک روش جلوگیری توصیه نمیشود.

🙏🌹اگه میخاین همه چیو در مورد بارداری بدونین بیا تو پیجم تا بهتون بگم🌹🙏
مامان محمدحسن مامان محمدحسن روزهای ابتدایی تولد
♻️یکی از علت‌های #ریفلاکس_معده نوزادان یا استفراغ مکرر آنها، کوچک بودن معده می باشد.

🔺هنگامی که معده کودک پر می‌شود، بقیه شیر یا غذایی که نوشیده مجددا به مری و دهان او بازگردانده می شود.

✅درمان کوچک بودن معده :

🔺آب به
🔺آب سیب

👆خوراندن موارد فوق به کودک موجب بزرگ شدن معده آنها می شود و معظل رفلاکس معده آنها را برطرف خواهد کرد.

✅نکته مهم: اگر معده نوزاد سرد است و رفلاکس کودک بصورن پنیری است، مادر باید #جوشانده_رازیانه و یا #جوشانده_انیسون را بخورد. به این شکل که 1 قاشق غذاخوری رازیانه را در 2 لیوان اب بجوشاند تا بشود یک لیوان. سپس آب آن صاف کند و بخورد.

✅ #ریفلاکس معده کودکان

🚫از مصرف سردیجات پرهیز کنید یا حداقل با مصلح میل کنید، مثل ترشی،لبنیات،مرغ،فست فود ....
اگر یبوست دارید دم کرده گل محمدی با عسل میل کنید و شبها قبل از خواب یک قاشق روغن زیتون تصفیه نشده و بودار میل کنید
شکم و ملاجِ سرِ بچه را با روغن کنجد یا زیتون چرب کنید
بعد از غذا هاضوم بخورید
قبل از غذا نمک و آویشن مزمزه کنید
آب به و آب سیب با عسل بخورید
داخل غذا حتما زیره و کمی زنجبیل اضافه کنید
مادر و کودک روزانه سویق میل کنند
ریفلاکس معده کودکان ممکنه بر اثر کوچکی معده باشه که آب سیب و به درمانش هست
با براثر پایین نگه داشتن سرنوزاد هنگام شیردهی⛔️ که باید اصلاح وضعیت بشه
اگر طفل شیرمادر میخوره ، مادر میتونه داروی کاسنی، مرکب دو و جامع+زیره مصرف کنه و اغلب با اصلاح غذای مادر مشکل بچه هم رفع میشه و فقط در مواردی که درمان اتفاق نیفته نیاز به این داروها برای طفل هست.
⚡️مادر شیرده آداب غذاخوردن را رعایت کند
قبل وبعد غذا نمک دریا مزمزه کند
غذا را خوب بجود و ....
سیاهدانه وعسل ناشتا بخورد