۸ پاسخ

دیروز ماما میگفت عفونت ادرار فقط چند روز علامت داره بعدش فکر میکتی خوب شدی ولی نشدی ازمایش بدین مطمین بشی عفونت نداری

اگه ترشح بودار و رنگی نداری طبیعیه

معمولا بخاطر عفونت ادراریه یه ازمایش بدی معلومه

عفونت ادرار دارید برید دکتر منم مثل شما بودم الان خوب شدم

اگه ترشح بودار و رنگی ندارین طبیعیه

احتمال عفونت ادراری داری تو حاملگی معموله ولی باید درمان بشی و بری پیش دکتر

چون توبارداری زیاد دستشویی میریم دائم لباس زیرمون خیس میشه.سریع عفونت میگیریم.باید خودتوخشک کنی شورتتم عوض کنی.بهداشت رفتی بگو واست شیاف بده زود خوبشه

احتمالا، عفونت باشه، تا میتونی لباس زیرا تو روزی دوبار عوض کن، خودتم خشک نگه دار، خوب میشی، نگران نباش