۱۲ پاسخ

واسه منم ازمایش ننوشت نگران نباش عزیزم

تو این عصری که ما زندگی میکنیم نمیشه فقط به سونو تکیه کرد حتما به دکترت بگو بنویسه

بعد اينم يادم رفت بگم ك جفتشو تو ي روز انجام ميدي هم سونورو هم ازمايشو

برای منم ننوشته،من فک میکنم چون فامیل نیستم با همسرم ننوشته،بالاخره دکتر صلاح دیده ننویسه

شاید یادش رفته چون حتما باید آزمایشم برید برو پیشش تا برات بنویسه

من هفته پیش انجام دادم
هم سونو هم ازمایش
اگه ازمایش قند ننویسه دکترت همون روز سونو برو
اگه قند نوشت باید ناشتا باشی

چون اجبارش برداشته شده , از منم پرسید برات بنویسم گفتم هر چی که خوبه و لازمه بنویس . بعضیا می گن روز سونو باید آزمایش غربالگری بدی ولی دکتر من گفت فردای روز سونو ناشتا برو آزمایش بده . سونو هم باید همراهت باشه

حتما حتما یافراموش کرده یاتو مراجعه بعدی واست مینویسه چون خیلی خیلی مهمه،خودت بهش یاداوری کن

عزیزم سونو و آزمایش ان تی باید با همدیگه انجام بشه و تا هفته ۱۳ باید انجامش بدید چون بعد از اون جواب دقیق نیست.

مگه میشه ازمایش نداشته باشه
حتما داره برو دوباره تا برات بنویسه

نگران نباش..اول سونو رو انجام میدی بعد میبری پیش دکتر نشون که دادی برات آزمایش مینویسه..

بله ي ازمايش هست ي سونو
اول سونوانحام ميدي بعد ازمايش
سونوبايد اب بخوري تا مثانت پريشه
ولي ازمايشش نياز نيس ناشتا باشي
تازه ازمايشم دومرحله ست يكيشو ميدي بكيشم خودش بهت تاريخ ميده ك كي بياي