۶ پاسخ

آیودی بهتر از همه چیزه من طبیعی جلوگیری کردم خیلی شوهرم اذیت شد ضرر داره واسه مردا خیلی طوری ک من واسه اینکه دوباره باردار بشم شوهرم قرص مصرف کرد ولی بچه اولم همینجوری حامله شدم

سلام عزیزم انشالله زایمان راحتی داشته باشی .به نظر من بهترین روش جلوگیری با کاندوم هستش

قرص عوارض روحی دارد فراموشیشم خطر بارداری دارد
کاندومم احتمال پارگی و یا نشت دارد
طبیعی هم که عمرا بشد روش حساب کرد
یه آیودی هست که پیش متخصص بزاری و چکاپ ماهیانه اش را انجام بدی خوبه
یه آمپولم هست تزریق میکنن که مانع باروری تا مدتی میشد بری خونه بهداشت یا دکتر بهت میگن

عزیزم دستگاه ای یو دی بزار هم عوارض نداره هم راحتی هم شوهرت لذت میبره

اجی من بعدزایمان آمپول استفاده میکنه 3ماه یبارتا یسال بهداشت میزدبعدبایدخودت بخری ببری بزنن.رو بدنشم افتاد

سلام عزیزم طبیعی جلوگیری‌کنید