۱۰ پاسخ

خیلی زود جواب میده خیلی خوبه و نوزاد اروم میکنه

اره عااالیه...اگر خارجی باشه ک بهتره...شربت کولیک اید هم خوبه روزی 20قطره

سلام عزیزم منم همین سوال و دارم آیا برای نوزاد ۴۲ روزه بدم اشکال نداره . رفلاکس معده هم دارم کلافه شدم کل دیشب و گریه میکرد

عزیزم شربت گل گریپ عالیه برای بالای یک ماه آب رو آتیشه....گیاهیم هست...عالیه بهت توصیه میکنم

قطرع کولیکز بهتره

اره عزیزم خوبه ولی برای نوزاد زیر یکماه مناسب نیست خانمی.بجای اون اگه تونستی از پدی لاکت استفاده کن بدون عارضه و مناسب نوزادان.من برای دخترم هر روز 3وعدهر وعده 5قطره زیر نظر پزشک میدم هم نفخ.کولیک.وریفلاکسش خوب شده

قطره کولیف بهتره چون گرایپ نفخو برطرف میکنه خواب اور هم هستش ولی واسه نوزاد درد شکم میاره مسل درد پریود شدن

من الان ۴ روزه استفاده میکنم ولی رو پسر من تاثیری نداشته.شنیدم شربت اهورا نی نی بهتره.زودتر جواب میده

سلام بله من ک راضی م...

سلام بله خوبه ، ولی گریپ واتر بگیری بهتر.