۴ پاسخ

تو بارداری ممنوع هست...اما تو شیردهی ضرری نداره و برا لاغری و افزایش شیر خوب هستش... تو شش ماه اول ک کودک فقط شیر خودتونو میخوره خود پروسه شیردادن باعث لاغری میشه ... اگه برا لاغری تصمیم ب گرفتن رژیم غذایی دارین سعی کنین بعد از این شش ماه عملیش کنین

سلام عزیزم لاغر میشی تو فکر نباش طبیعی زایمان کردی یا سزارین .... تا بعداز شش ماهگی میتونی رژیم بگیری .. کنجد بخور ... خرما کنجد بخور برا زیادی شیر

عزیزم تازه 40 روز گذشته صبور باش لاغر میشی. شیر دادن و کم خوابیا خود بخود ادمو لاغر میکنه تاشش ماهگی ک بچه فقط شیر میخوره. ولی بعدش دیگه باید حواست ب غذاخوردنت باشه ک وزنت بالا نره.
بخور عزیزم اشکالی نداره. من خودم روزی ی لیوان چای سبز میخورم واسه لاغری. شکمم مبندم جز موقع خواب شب و ورزش هم میکنم

سلام شما لاغر کردین خودتونو؟