۴ پاسخ

نه گلم خیلیم خوبه برای من 31بود تو چهارده هفته حالا هجده هفته باید برم سونو دکترم گفت اگه اومده بود پایین تر از 31 باید سرکلاز بشم.

سلام عزیزم نه کم نیست 37 خوبه، من که 35 بودم ولی نه دکتر خودم نه دکتر سونوگرافی نگفتن بهم که کم هست یا استراحت مطلق باشم، ولی خب درکل توی بارداری باید یه سری چیزا مثل پله و وسایل سنگین و... رعایت بشه

ن گلم خوبه من داخل ۱۸هفته هستم ۳۳:۳۴هستم تقریبا زیر ۳۰سرکلاژه اونم ن تو هفته های بالا

۳۷ که مناسبه 😊