آیا برای اپیلاسیون ناحیه بیکینی می توان از موم استفاده کرد؟
اغلب خانم ها از این تصور که در دوران بارداری و به خصوص روزهای نزدیک زایمان موفق به موزدایی ناحیه تناسلی خود نشوند نگرانند. در واقع برای اسودگی خاطر خود بهتر است بدانید که در هنگام رفتن به اتاق زایمان این مساله کوچکترین اهمیتی برای پرستار و یا پزشک مامای شما ندارد!
- تغییرات هورمونی دوران بارداری موجب افزایش رشد موهای بدن بویژه در ناحیه شکم، صورت، زیر بغل و ناحیه تناسلی خواهد شد.
- در دوران بارداری تراشیدن موهای ناحیه تناسلی به دلیل افزایش جریان خون در این ناحیه روش مناسبی برای این کار به نظر نمی رسد.
- اپیلاسیون ناحیه بیکینی با استفاده از موم با خطر پارگی مویرگ های کوچک یا حتی پارگی پوست همراه است. علاوه بر آن استفاده از این روش خطر ابتلا به عفونت های باکتریایی را نیز افزایش خواهد داد.
- خارش مداوم پوست از دیگر عوارضی است که ممکن است آن را در دوران بارداری خود تجربه کنید. بنابراین اپیلاسیون ناحیه بیکینی با استفاده از موم ممکن است با تشدید این عارضه همراه باشد.
- در بسیاری از بیمارستان ها موهای زائد ناحیه تناسلی را پیش از زایمان شیو می کنند. بنابراین زیاد به خود سخت نگیرید.

۱ پاسخ

سلام اخه مگه میشه بیمارستان اینجا شنیدم ابرو طرف میبرن بد وبیراه میگن .اخه هرچی باشه واقعا زشته