۴۵ پاسخ

سلاااام.نه خیلی سن خوبیه.من از فوق تخصص پرسیدم‌ گفت ۳ماهگی عالیه
من پسرم را۳ ماهگی ختنه‌کردم.دراین سن زیاد متوجه نیست‌‌ و هم چنین نمیتونه غلت بخوره.کوچکتراز ۳ماهگی هنوز آلت تناسلی کامل نشده و سن بالاترهم در ذهنشون میمونه و هم بیشتر اذیت میشوند و دیرترخوب میشن

من دوماهش بود ختنش کردم خیلی زودم خوب شد فقط یه عصر بی تابی کرد . به نظر منم سنتی یا همون جراحی خیلی بهتر از حلقه هست
زودتر ختنش کن وگرنه دیگه باید بزاری 3 یا 4 سالش بشه اذیت میشه بچه

عزیزم من پسرم 3 ماه18 روزش بود ختنه کردم، روش جراحی، حلقه رد شده و مهم جایی که میبری دکتر مهمه من پیش دکتر روز رخ بردم بیمارستان نیکان

جراحی خیلی خوبه دردش همون چن ساعته دماحلقه زمان میبره تابیفته من ک سه ماهش بودختنش کردم دوسه بار ک جیش کرداذیت شدفقط

سلام آخه چرا اینقد دیر بچه هرچی بزرگتر بشه بیشتر اذیت میشه من بچه م ۱۰روزش بود ختنه کردم روش حلقه ی فقط پماد زدم کار خاص دیگه ای انجام ندادم فقط دوروز ب دو روز حمومش کردم ی هفته ای خوب شد اذیت کردنش فقط همون روز اول بود

من توی پیج اینستام از ختنه پسرک که به روش حلقس فیلم گرفتم دوست داشتی ببین
haniye.yafte

عزیزم زودتر ختنش کن بچه که بزرگتربشه حرکاتش بیشتر میشه ..نهایتا تا یه هفته طول میکشه دردش هم فقط یه ساعته ...موقع انجام ختنه هم امپول بی حسی میزنن اصلا متوجه نمیشه.

حلقه ای بهترعزیزم

من پسرم ۱ماهگی بردم ختنه کردم حلقه ای اصلا اذیت نشد

من پسرم سه ماهش بود ختنش کردم به روش حلقه اصلااا گریه نکرد چندساعت اول چون چرب میکردم دستم میخورد بهش از جا میپرید اما ب بعد دیگ اصلا متوجه نمیشد از روز 4حمومم میبردمش روز 6افتاد.خیلی راحت بود روش حلقه برا پسر من

منم پسرمو س ماهگی ختنه کردم روش حلقه
عاالی بود سر6روز افتاد و راحت
سه ماهگی بهترین وقته

من پسرم ۱ ماهگی ختنه کردم ، روش حلقه عالی هس

زیر نه ماه حلقه خوبه

سلام
هرچی سریعتر ختنه کنید زودتر خوب میشه منم پسرمو دوماه و نیم ختنه کردم به روش حلقه راضی بودم

به روش حلقه عاللیه
من که راضی بودم
من پسرم ۲۲روزش بود اصلا هیچی نفهمید

منم دو ماهگش بود بردم جراحی به نظرم خوب بود روزه اول فقط اذیت شد دکتر مهمه باید پیشه متخصص اورولوژیست ببری نه هر دکتری

سنتی بهتره. پسره من حلقه بود چسبندگی پیدا کرد. طفلک خیلی اذیت شد

من به روش سنتی همون جراحی ختنه کردم هم بهتربود هم اذییت نشد

سلام من پسرمو۵۸ روزش بود بردم به روش حلقه انجام دادم نیم ساعت قبلش استامینوفن دادم به پیشنهاد دکترش وبعدشم هر ۶ ساعت تا ۲۴ ساعت خیلی راحت بود از فرداشم پماد بتامتازون چشمی زدم تادو روز روز ۶ هم حلقه اش افتاد یعنی بهترین شبی که بچم راحت خوابید همون شب بود

سلام ن خیلی زمان خوبیه نظر من سنتی بهترین روش

به نظر من هر چه زودتر بهتر منم الان چهارماهشه و سه هفته پیش ختنش کردم..نگران نباشید..من سرچ کردم و خیلی پرسیدم گفتن روش حلقه برای سن کم بهتره..البته اینا سلیقه ای هم میشه در هر حال یه کم اذیت که میشن..منتهی هر چی کوچکتر باشن بهتره

بنظرم هر چ زودتر انجام بدی بهتره کمتر اذیت میشع من پسرموو ۲۲ روزش بود برم ختنه خداروشکر اصلا اذیت نشد🙂

جراحی.تا قبل سه ماه ختنه میکردی راحت میشدی

سلام من قبل ۴۰ روزگیش ختنه کردم و هیچ مشکلی نداشتم

جراحی خیلی بهتره

نه عزیزم کوچیکه زود خوب میشه جراحی بهتره زودترخوب میشه من دوتاپسرامو جراحی کردم خیلی زود خوب شدن

سلام اذیت نمیشه ولی دیگه دیر نشه هرچه زودتر بهتر سنتی خوبه

پسرمن 20روزش بودختنش کردم حلقه ای کردم همون موقع زیادگریه کردولی بعدش دیگه ن بعد هفت روزحلقش افتاد

سلام من پسرم ۲۵ روزش بود ک ختنه کردم ب روش حلقه خوب هم بود خداروشکر بد نبود فقط پنج دوز طول کشید تا حلقش افتاد ولی درد نداشت دردش سه چهار ساعت اولش ک از بی حسی در اومده بود درد داشت دیگه خوب بود

نه هرچه زودتر بری بهتره نزار دیرشه
من حلقه گذاشتم شب اول سختش بود بعد خوب شد

سلام تا بزرگتر نشد ختنش کن و صبح ببرش که تا شب دردش آرومتر بشه و اگه آلت بزرگ داره به روش ستتی ولی اگه بزرگ نیس یا معمولی حلقه بهتر

سلام حلقه ای گلم

ببرین دکتر نشون بدین خودش میگه وقتشه یا زوده. ولی خیلیم بمونه پوستش ضخیم میشه براش سخت و دردناک میشه. منم پسرمو تو۳ ماهگی بردم ک گفت وقتشه و اگه میموند پوست ضخیم تر میشد

جراحی خیلی بهتره من ک یوهانم رو ب این روش ختنه کردم راضی هم بودم

نه الان بهترین موقع ست حلقه ای راحته

دکتربه من گفت بخیه برای پسرم

سلام ما حلقه ختنه کردیم خوبه همه حلقرو تعریف میکنن

من یک روز مونده به چله ختنش کردم

سلام عزیزم من پسرم۲۹روزش بود ختنه کردم اونم جراحی اصلانم گریه نکرد بعدش خوب بود سر۴ روزم حمومش کردم.حتما باید پوشک باشه دکتر میگفت ک وقتی ادرار میکنه برا زخمش مث حالت ضدعفونی میمونه خوبه

من پسرمو یک ماهگی ختنه کردم فقط روز اول خیلی نا آروم بود بعد ادراری که میکنه باعث میشه زودتر خوب بشه حتما پوشکش کن

من 20روزبودختنه کردم جراحی خوب نیس حلقه ای خوب واسه پسرم 3روز افتاد حلقه اش

روش حلقه اصلا خوب نیست هرروز باید منتظر افتادن حلقه باشی ولی ر‌وش سنتی از همه بهتر و راحتره من امروز پسرمو ختنه کردم خیلی هم حالش خوبه و اصلا بی قراری نکرد

الان خیلی دیره کجا بودی...من ۳۰روزه ختنه اش کردم بهتره تا دردحس نکنه وزود خوب بشه

سلام.من پسرم 37روزه بود ختنه کردم.یه سه روز اذیت شد اما زود خوب شد.اونو دکتر تعیین میکنه کدوم روش بهتره.اگه میچرخه احتمالا یه ذره سخت تر میشه...

سلام وای چقد دیر هرچی زودتر باشه واسه خود بچه بهتره. من تحقیق کردم بخیه ای بهتره