به نظرتون از چند ماهگی شروع کنیم به غذای کمکی

۱۴ پاسخ

به نظر من از ۴ ماهگی چون تحقیقات جدید نشون میده که باید از چهار ماهگی شروع کنیم به دلایل زیادی که واقعا فرصتش نیس بگم ولی خودتون میتونید برید سرچ کنید بخونید فقط تو ایرانه که میگن ۶ ماه وگرنه همه جای دنیا چهار ماهگیه

سلام.اولا اینو بگم که به حرف کسانی که میگن تو اروپا ۴ماهگی شروع میکنن گوش نکن چون ژنتیک اونا با ما که تو آسیا هستیم فرق میکنه.. بهترین‌حالت پایان ۶ماهگی است..عجله نکن چون وقتی بچه شروع میکنه به غذا خوردن وزنش کم میشه و دیرتر وزن میگیره

تاقبل ازاتمام شیش ماهگی دستگاه گوارش نوزادتکامل پیدانکرده و امادگی براپذیرش غذایی به جزشیرمادررونداره.

من از 4 ماهگی شروع کردم. الان تازه رفته تو 6 ماه. بهش اب سیب و فرنی میدم

من چندروزه بهش فرنی میدم اب پرتقال وسیب میدم از 4ماه بهتره.

دکتر امیر عباس گفته از فردا که ۴ ماهش تموم شده باید فرنی و حریره بدی چون و زنش کمه

سلام هرکسی با وجدان خودش گلم من امروز دخترم پنج ماهش تموم شد رفت تو شش ماه تقریبا میشه گفت الان یک هفته ست که غذای کمکیشو شروع کردم البته نه هر غذایی غذایی که خود برنامه گهواره برای بچه تعیین کرده میدم من فقط چند روز اول از لعاب برنج شروع کردم بعد فرنی فرنی نخورد الان پوره درست میکنم بهش میدم که دستورش تو تغذیه هستش

شیر مادر تا ۶ ماهگی برای کودک کفایت میکنه

من پسرم پنج ماه تموم شد سه روز پیش بردم دکترش گفت میتونی با فرنی شروع کنی مشکلی نداره بعدش حریره بادوم بعدش آب سوپ

از۷ ماهگی باید به بچه غذاداد

من دخترمو بردم دکتر 5ماهشه گفت غذای کمکی بهش بده لعاب برنج

البته دوستان اینکه چند هفته ب دنیا اومده باشه خیلی مهم چون هرچی بیشتر مونده باشه ب اصطلاح رسیده تره و گوارششم بهتره
براش شروع کن فقط از کم شروع کن

میشه از ۴ماهگی شروع کرد باید یه سری به بچه فرنی با آرد برنج داد ببینین چه طوریه اگه دل درد نداشت و برنگردوند غذا رو میتونی از ۴ ماهگی بدین اما بهتره تا ۶ ماه فقط شیر خودتونو بخوره تا بدنش مقاوم بشه و در بزرگ سالی مشکلات معده نداشته باشه.

6 ماه تموم......