۳ پاسخ

سلام عزیزم چند روز بعد تولد با نور باید چشمک بزنه تو ۶ هفتگی باید به نگاه ما توجه کنه تو ۲.۳ ماهگی باید اشیا رنگی رو ببینه و لمس کنه
بعدم نا متقارن بودن چشم تا ۴ ماهگی مشکلی نداره ولی بعد اون غیر طبیعیه و باید به پزشک نشون داده بشه بین ۴ تا ۶ دیگه واضح میبینه

سلام تقریبا از یک ماه و نیم چهره هارو میشناسه با مادر و پدرش میتونه ارتباط بر قرار کنه با کوچولوت حرف بزنی متوجه میشی ک میشناستت و از پیشش بری با چشم دنبالت میکنه

از یک ماه و نیم، دوماه ، واضح میبینه و تشخیص میده چهره رو