۵ پاسخ

هیچ موقع جلوگیریتو بکن تو دردسر نیفتی:(

قرص شیردهی بعداز‌چهل روز میشه خورد تا 5ماهگی بهداشت برات توضیح میده بیشتر .
کاندومم میشه خودستفاده کرد ولی مطمئن نیس اونم طبیعی هم از کاندوم بدتره.
رحم بعداززایمان چون پاکه وعفونت وخونریزی بیرون ریخته شده یایه قطره هم احتمال بارداری خیلی بالاس

توی جلوگیری طبیعی هم احتمال بارداری وجود داره. نمیشه کامل مطمئن بود ک.

سلام فکر کنم از همون اولش باید جلوگیری درست و حسابی داشته باشی😅

شما از هر زمان که نزدیکی داشته باشید باید روشتون رو قبلش انتخاب کنید چون امکان بارداری هست