۴۴ پاسخ

سعی کن با یه پتو یا پارچه نرم و لطیف دستاش رو کناربدنش ثابت کنی نه خیلی محکم‌.چون دخترمنم اینجوری بود توخواب خیلی میپرید بااین کار آرامش میگرفت

احتمالا نفخ یا رفلاکس داره

یه قران بالای سرش بزار

سلام عزیزم.اره میترسه.کنار سرش قرآن بذار

خوب از تنهایی میترسه یا بهت وابسته شده

عزیزم چشم خورده میترسه از خواب بیدار میشه یه چشم نظر همیشه بهش ببند قرآن یا نون ونمک بزار داخل یه کاغذ یا پارچه بزار زیر متکاش درضمن همیشه براش اسپند دود کن هم ضدعفونی کننده ی خونست هم بچه چشم نمیخوره❤

پسرم اینطوری بود دکتر گفت بهش آینه و گوشی و تلویزیون نشان دادی از وقتی که مراعات کردم دیگه نمی ترسه و قران خیلی کمک می کنع

شاید دل درد داره قبل خواب گریپ میکسچر بهش بدین

ایت کرسی بخون طرفش فوت کن من هرشب قبل خواب برای دخترم میخونم سمتش فوت میکنم دیگ عادت کردم هرشب براش بخونم

احتمالا رفلاکس پنهان داره۱🙁

واسه منم همین طوری تو خوای دیک دفع کریه میکنه من با خودم بسم الله دو سه بار میگم اروم میشه میخوابه

یه قرآن بزار بالا سرش

سلام عزیزم.منم الان دقیقا همین مشکلو دارم.متوجه شدین مشکل چی یود؟خوب شد الان نینیتون؟

سلام هم میشه خواب ببینه هم میشه رفلاکس باشه عزیزم یادلش دردمیکنه

احتمالا دل پیچه داره که میپره و تکون میخوره ودرد که گریه میکنه دخترم منم همین طوری بود وقتی به وکترش گفتم گفت برای دل پیچه اش و دردش میگره که از خواب میپره و تکون میخوره
اگه شیر خودتت و بهش میدی تا میتونی از چیزهای نفخ سازو سردی پرهیز باش و لبنیات هم کم بخور مخصوصا ص دوغ وشیر
آروغ کوچلوتم حتمن حتمن بگیر تا درد دلش کم بشه اگه دیدی آروغ دیر میزنه یا نمی نه جابه جاش کن کو جلوتو

بالا سرش قرآن بزار حتما

شاید خوب سیر نمیشه .من دخترم وقتی چندبار بیدار میشه برای شیر من نمیفهمم بار آخر با گریه بیدار میشه که اگه هم ۲۰ ثانیه بهش شیر بدی خوابش میبره .

ممکنه خوب سیر نشده باشه
ب نظرم ی چراغ خوابم تواتاق مفیده

احتمالادل دردیانفخ شکم داره ک باگریه بیدارمیشه قبل خواب شربت ضدنفخ شکم بادشکن بده بهش

پسرمنم همینجوری بود دکتر بردمش بخاطر اسید معدش بود
رانیتیدین داد دکتر شب که بهش میدم دیگه راحت میخوابه

نگران نباش عزیزم بچه ها چون خواب میبینن زیاد از خواب میپرن

موقع به دنیا اومدن تو آن آی سی یو بستری شد؟

عرق نعنا هم قبل خواب بهش بده

گلم من پسرم تا قنداقش نکنم خوابش نمیبره وفقط گریه میکنه وبلا فاصله باقنداق کردن راحت میخوابه

احتمالا رفلاکس پنهان داره عزیز

سلام دوست گلم پسرمنم همینطور بود بایه پارچه نرم دستاشومیبندم خیلی راحت میخوابه دگه تو خواب هم نمیپره

فک کنم ترسیده چون میگی یهویی بیدار میشه

عزیزم دختر منم همین حالت رو داره به خاطر ریفلاکس معده اش هستش اسید برمیگرده تو مجاری گوارششون و اذیتشون میکنه

موقع خواب ی کوچولو زیر سرش باید بلند باشه شربت کولیک هم بخورع

هر وق بیدار شد شیر بده آرومش کن شایدم اینکه گشنه خوابیده باشه یهو گشنه بشه بیدار شه

عزیزم احتمالا رفلاکس داره و تو خواب اسید معدش میاد تو گلوش اذیتش میکنه چون پسر منم اینجوری بود.ببر پیش دکتر ایمانزاده متخصص گوارشه

پسر منم چند باری اینجوری شده یه دفعه تو خواب باصدای بلند گریه میکنه 😕 نمیدونم دلیلش چیه

عزیزم یه قران بالای سریش بزار

عزیزم دخترتون خوب شد؟ چند وقت بعدش؟

سلام عزیزم یکی شاید رفلاکس داشته باشه ویکی دیگه میترسه کناره سرش که میخوابه قران کوچیک بزار پسر منم میترسید وبایه پتو یا پارچه لطیف روی دستاش بندازه خوبه

دلش دردمیکنه اینطورمیکنه اگ باهق هق بیدارمیشه گریه میکنه ترسیده

عزیزم دخترت کوچولت ترسیده به خانوادت بگو ترسشوبریزن

سلام گلم یا قرآن بزار بالا سرش یا حرز امام جواد تهیه کن و ب دست راستش ببند من ب دست پسر خودم بستم خیلی آروم تر شده اگه ی بار یادم بره دستش کنم بی قراری می‌کنه

فقط دستاشو ببند آخه بچه کوچیک ازچی میترسه فقط چون دستاش بازه وقتی یکم تکون بخوره خابش میپره واس همین اذیته

سلام حتماواسش چهارقل بخون.یکمم زیرسرش اسفندوزاج وپول صدقه بزار شایدازچیزی ترسیده باشه.

ب پشت نخوابون ی سنجاق بزن ب لباسش

شاید دوست داره قنداقش کنی یا بغلی شده مثل دختر من اگه بغلش نکنم نمیخوابه

یه قران بالا سرش بذار .دستاشو با یه چیزی اروم ببند که نتونه تکون بخوره .میترسه

حتما صدایی باعث پریدنش میشه با یه روسریه نخی دورش بپیچ تا دستاش محکم شن حواست باشه پاهاشو سفت نبندی ( بخاطر پوشک ش )