‌ ‌ ♻️آیا باید نوزاد تازه متولد شده‎ام را برای شیردادن بیدار کنم⁉️
#تغذیه_شیرخوار

✅این‎که نوزاد را برای شیردادن بیدار کنید یا خیر به سن او، وزن او و سلامت کلی او بستگی دارد.
🔸بیشتر نوزادان تازه متولد شده در اولین روزهای پس از تولد وزن کم می‎کنند. تا زمانی که نوزادتان این وزن کم شده را برگرداندبه‎طور معمول بین 1 تا 2 هفته پس از تولد- مهم است که به طور مکرر به او شیر بدهید. این می‎تواند به این معنا باشد که گاه به گاه نوزادتان را بیدار کرده و به او شیربدهید،به ‎خصوص در صورتی‎که او برای دوره‎ای بیش از 4 ساعت خوابیده باشد.زمانی‎که الگوی افزایش وزن نوزادتان منظم شد و به وزن مناسب برای زمان زایمان رسید، می‎توانید صبر کنید تا خود نوزاد بیدار شود و سپس به او شیردهید. بیشتر نوزادان به 8 تا 12 بار غذادهی در روز نیاز دارند به عبارتی شیردادن هر دو تا سه ساعت یکبار. با وجود این‎که بیدار کردن نوزادی که خوابیده است شیر دادن به او ممکن است ایده بدی به نظر برسد، اما این کار در اوایل زندگی نوزاد به دلایل زیر بسیار مهم است:
🔹گریه کردن آخرین نشانه گرسنگی است هر قدر زودتر به نوزاد شیر بدهید کمتر نیاز پیدا می‎کنید که نوزاد مشوش‎تان را آرام کنید. به دنبال اولین نشانه‎های گرسنگی مانند تکان خوردن، بی‎قراری، حرکات مکیدن و حرکات لب باشید.
🔸شیردهی مکرر به نوزاد قدرت شیردهی‎تان را افزایش می دهد. به عبارتی انجام این کار به حفظ منبع شیری‎تان کمک می‎کند.

۳ پاسخ

عالی بود و کامل😍😍😍😍

خب نوزاد من رفلاکسیه
وزنشم ۴کیلو و ۱۰۰هستش و ۴۳روزشه خب حالا هرچند ساعت باید شیرش بدم

چه قدرمفید! کاملا علمی