۸ پاسخ

دختر منم تا ۱۳ ماهگی همینطور بود اما الان یک هفته میشه خودش سعی میکنه راه بره و تاتی میکنم میاد باهام.بچه ها باهم متفاوتن هرکدوم تو یه سنی راه میرن بهش سخت‌نگیر البته به قوی بودن پاها هم بستگی داره چون باید وزن بالا تنه رو تحمل کنه

سلام عزبزم من پسرم اینجوری بود وقتی میخواستم دستاشو بگیرم راه بره زود مینشست تا خودش رو پشتی مینشست بعد بلند میشد وای میستاد بعد خودش کم کم دیگه راه رفت الان راه که میره دیگه نمیشینه دوست داره راه بره همش 😍نگران نباش خودش که بخواد راه میره بعضی از بچه ها دیر راه میرن

عزیزم خودش یهو راه میره اصلا نگران نباش بچه ی خودتو باکسی مقایسه نکن سیستم بدنی بچه ها باهم فرق داره هرچی حساس تر بشی بدتره اونم لج میکنه

آب قلم بهش بده استخوناشو قوی میکنه خودت بازی بازی باهاش راه برو کم کم یاد میگیره

من واکر براش گرفتم البته خودش ۹ماهه راه رفت .اشکال نداره گاهی بچه ها این حسو دیرپیدا میکنن ولی سعی کن پاهاشو ماساژ بدی با روغنهای خوبو گرم گیاهی .آب قلم بهش بده .پای مرغ بده اینا استخوناشو توانشو زیاد میکنه

سلام عزیزم براش واکربگیر من بچه هام به کمک واکر الان تازه رفتن تویک سال ماشاالله به راحتی بدون کمک راه میرن

پسر من یک سالش تازه چهار دست پا میره بعضعیا دیر راه میافتن

بزارید با روروک بازی کنه کم کم راه میره