۲۱ پاسخ

بهدنظرمنم خیلی زوده‌به من گفتن از۴ماهگی بده

من بچم رفلاکس ذاره از 5ماهگی شروع کردم. عزیزم اگه زودتر بدی پرزهای معدشون ازبین میره دستگاه گوارششون مشکل پیش میاد

۳ماهگی خیلی زوده

من با دستور پزشك از ٣ماهگي لعاب برنج دادم ،سه وعده تو هر وعده ٣قاشق چايخوري

سلام عزیزم من نزدیک چهارماه تقریبا سه ماه ونیم شروع کردم اونم فقط لعاب برنح رقیق توشیشه میدادم اندازه ۲۰ سی سی اولش خاستی درحد دوقاشق مرباخوری بده ببین چطوره دل دردی چیزی نشه

والله الان دکترا زیادی سخت میگیرن من خودم دوونیم ماهه بودم بهم زرده تخم مرغ با آب سیب رو شروع کردم الانم که ۳۱ ساله ام هیچ اتفاقی برام نیفتاده خیلی هم سالمم

اینکار نکن هنوز زود عزیزم اینها تمام موادش تو رگ هاش رسوب میکند عوارض برای بعد هس

من از 3ماه ونیم بهش فرنی دادم ولی کم میخام ب 4ماه رسید بیشتر بدم

سه ماهگی زوده گلم

به نظرم خیلی زوده بادکترش مشورت کنین بعدا اقدام کنین

من شدوع کردم به دادن شیره بادوم

بستگی به وزن بچه راره و اینکه دکتر چی بگه.من از ۴ ماهگی شیره بادام روشروع کردم

بهتره با پزشک مشورت کنید تا مشکلی پیش نیاد برای کودکتون

اگر میخای از ۳ماهگی شروع کنی از شیره بادام شروع کن نه فرنی

ضرر داره خیلی زوده تا قبل از ۶ ماهگی بعدا مشکلات گوارشی پیش میاد واسه همینه که دکترا مبگن تا ۷ماه جز شیر نباید ذهن بچه چیزی به چیزی بخوره

خیلی زوده هرچی بیشتر بچه شیرمادر تغذیه کنه بهتره
از اواخر ۶ماهگی بای بهتره بعضیا از ۴ماهگی میدن

من الان بچع ام‌۴ماهشه میگن زوده فرنی یابیسکوییت بدی

نه اینقد زووووووود دیگه. من از ۵ماهگی شروع کردم

مگه میشه امکان نداره از 3ماهگی. پایااااان6ماه

خیلی زوده. شیر براش کافیه تا پایان ۶ ماهگی

سه ماهگی زوده، ازپایان چهارماهگی اگه شیرمادرکفایت نکند