۶ پاسخ

هرکسی گفت توم بگو به من مربوط نیس هرکسی تو خونه ی خودشه به من چه که کثیفه..اصلا ناراحتی نداره والا بیخودی فکرت درگیرش نکن

برعکس مادرشوهر من اینقد زیادی تمیزه که تو فامیل همه میگن نمیدونیم چرا هرچقد کار میکنیم به تمیزی خونه مادرشوهرت نمیشه...اینقد زیادی تمیزه که وقتی بخواد خودش یا خواهرشوهرام بیان خونمون اعتماد به نفس ندارم استرس میگیرم که نکنه یه جایی از خونم هنوز تمیز نشده باشه😭😭😭😭

خوب چرا به تو میگن؟هرکسی کاراش به خودش ربط داره.اون کثیفه قرار نیست که تو حرفشو بشنوی ناراحت بشی.برعکس مادرشوهر شما.مال من وسواسه.و از مهمون بدش میاد.اوایل خیلی حرف میشنیدم سراین جریان.همیشه کارم ناراحتی و گریه بود .الان هرکی از خونواده همسرم میگه.منم میگم خوب هر کسی یکطوریه.ب خودشون ربط داره.شمام زیاد به خودتون نگیرید.الان بچه شیر میدید.استرس و ناراحتی توی روحیه بچه تاثیرداره

مگه دختر نداره کاراشو بکنه.

اگه همسرت خیلی تعصب رو مادرش نداره بهش بگو

خوب نرو عزیزم بذار شوهرت تنهایی بره پیش مادرش