سلام خانمها،ختنه به صورت سنتی خوبه یاحلقه

۱۱ پاسخ

من پسرمو لیزی ختنه کردم

سنتی خیلییییی بهتره،حلقه ای بچه خیلی اذیت میشه و گریه میکنه،ولی سنتی دردش کمتره ،بچه با همون جیش اول دیگه گریه توکارش نیست ،بهتره زودتر ببریش ،راستی خواستی ببری حتما ببر بیمارستان انجام بده ،تو مطب انجام نده

سنتی بهتر هست من پسرمو دو هفته پیش ختنه کردم.دکتر گفت الان سنتی تایید شده

به نظر من سنتی چون حلقه یوقت میبینی باز میشه اونجوری دوباره باید ببری واسه ختنه ریسکه بچه عذاب میکشه خودتم همینطور

نظام پزشکی فقط سنتی را قبول داره

لیزر دیگه چ جوریه خوبه راضی بودین؟

من توی پیج اینستام از ختنه پسرک که به روش حلقس فیلم گرفتم دوست داشتی ببین
haniye.yafte

اخه مراقبت باحلقه سخته یااسون

سلام من پسرمو ختنه کردم بخیه کردن خیلی خوب و راحت بود ولی چندنفر از فامیل حلقه انداخته بود ناراضی بودن عفونت کرده بود میگفتن تاحلقه بیوفته پدرمون دراومد بچه چقد اذیت میشه ۱۰ روز یا بیشتر هم طول میکشه

منم پسرمو ب روش حلقه ختنه کردم .راضیم.

من ب روش حلقه ختنه کردم خیلی راضی بودم